anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kod do zwrotu produktu

abochniak
#7 Wielbiciel

Chcę uzyskać kod do zwrotu towaru zakupionego dla mnie przez innego allegrowicza.

Dres Meski Spodnie z kieszeniami Bluza męska rozpinana z kapturem Morąg 

Nr oferty 18130871638

21.12.2025r o godz 9:42 skorzystałam z Allegro koleżanki do zakupu prezentu mężowi od Happy-Colors-pl ale okazał się za mały i chcę zwrócić ale nie mogę wygenerować kodu zwrotu ponieważ koleżanka usunęła zakup ze swojej historii.

Proszę o pomoc w jego uzyskaniu.

Kontaktowałam się że sprzedającym i u niego ten zakup jest widoczny ale to tylko przez Allegro może być wygenerowany kod zwrotu.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@abochniak mogę przywrócić ten zakup do historii zakupów, ale poproś proszę właścicielkę konta, na którym był dokonany, aby samodzielnie tutaj napisała. Ewentualnie koleżanka może napisać do nas przez formularz kontaktowy. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

abochniak
#7 Wielbiciel

Dziękuję koleżanka napisała ale przekierowano ją do dyskusji że sprzedawca, al z nim już rozmową się odbyła. 

oznacz moderatorów

abochniak
#7 Wielbiciel

Jestem w pracy z tą koleżanką. Czy możemy porozmawiać telefonicznie? bo coś nie udaje się nam na czacie. 

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@abochniak podaj im proszę numer tego zamówienia. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

abochniak
#7 Wielbiciel

Nr oferty bo nr zamówienia nie widzimy. 18130871638

Dane do wysyłki były moje

oznacz moderatorów

abochniak
#7 Wielbiciel

Koleżanka że swojej strony też próbuję ale głównym allegrowiczem jest jej syn więc jest trochę trudniej.

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@abochniak czyli Twoja koleżanka z konta swojego syna dokonała zakupu dla Ciebie, który odkryła? Przykro mi, ale musi się do nas zwrócić właściciel albo właścicielka konta, z którego dokonany był zakup. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:35386082
#17 Koryfeusz

Poproś koleżankę, żeby tu na forum, najlepiej w tym wątku napisała, że prosi o odkrycie zakupu.  Zalogowana na swoim koncie Allegro.
Moderatorzy to zrobią i sobie odeślecie ten towar.

oznacz moderatorów