anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Paczka przekierowana bez mojej zgody do punktu, z którego nie mogę jej odebrać

purpleshoes
#1 Nowicjusz#

Jak w tytule, wybrałam opcję dostawy zakupu do paczkomatu Allegro One, ale zamiast do wybranego paczkomatu, dostałam powiadomienie, że paczka została przekierowana do zupełnie innego, bez żadnej opcji przekierowania jej ponownie do wybranego paczkomatu. Nie jestem w stanie odebrać jej z innego punktu, więc wróci do nadawcy. Jakim prawem coś takiego została zrobione bez jakiejkolwiek próby uzgodnienia takiej zmiany za mną, ani bez żadnej szansy do skierowania paczki do pierwotnie wybranego paczkomatu?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@purpleshoes podaj proszę numer przesyłki, sprawdzę tą sytuację. Przesyłki są przekierowane do automatu tymczasowego gdy docelowy automat jest przepełniony lub ma awarię. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

purpleshoes
#1 Nowicjusz#

Numer przesyłki to A0023LF8F0

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@purpleshoes po pierwsze Allegro nie ma Paczkomatów tylko Automaty, po drugie sprawdź w szczegółach czy nie wybrałaś takiego punktu ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#

@purpleshoes  jeśli naprawdę nie znasz nikogo kto mógł by podjechać po tę paczkę do innego automatu paczkowego, to pozostaje Ci poczekać aż paczka trafi do tego docelowego, czasem tak się zdarza, że nie ma wolnych skrytek😔

oznacz moderatorów

purpleshoes
#1 Nowicjusz#

Czas na odbiór po przekierowaniu to był jeden dzień i nie było żadnej informacji, czy paczka zostanie dostarczona do docelowego Allegro Boxu.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@purpleshoes przesyłka została przekierowana, ponieważ docelowy Automat był przepełniony. Paczka w tymczasowym Automacie będzie czekać przez 24 godziny, po tym czasie będzie następna próba doręczenia do docelowego Automatu. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

purpleshoes
#1 Nowicjusz#

Dziękuję za sprawdzenie, mam nadzieję, że tym razem będzie dla niej miejsce.

oznacz moderatorów