Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Od 03.08 czekam aż kurier odbierze zwrot z Allegro One. Kontaktowałam się już kilkakrotnie z Allegro, ale nie otrzymałam żadnej konkretnej odpowiedzi. Najgorsze jest to że jutro kod nadania traci ważność, a paczka czeka prawie 2 tygodnie na odebranie przez kuriera. Zaznaczę ze kod został umieszczony ma paczce.
Temat dotyczy zwrotu:
* A000137UR9
@Grzybosia95 wyjaśniamy już sprawę Twojej przesyłki, ale nie otrzymaliśmy jeszcze nowych informacji. Termin ważności kodu do zwrotu nie jest tutaj istotny, bo przesyłka jest już w automacie, więc w tej kwestii możesz być spokojna. Przepraszam Cię za tę sytuację i poproszę jeszcze o cierpliwość.
Witam ponownie, kolejny tydzień miną a paczka nadal nie została odebrana przez kuriera. Nie chce być nie miła ale mija już prawie miesiąc i cała ta sytuacja zaczyna być na prawdę zabawna.
Pozdrawiam
Ta forma dostawy ,czytając wpisy na forum to notorycznie poprawia rekordy w jak najwolniejszym czasie dostawy . Skarg jest mnóstwo ,chyba czas się dobrze zastanowić czy jest sens korzystania z niej.
weno ... nie rób se j..j
@kolekcjoner608 nie każdy ma alternatywę ,,, ja Cię kręcę ,, jeszcze tylko kilka dni i mnie to czeka .
@Grzybosia95 Bardzo mi przykro, że taka sytuacja ma miejsce. Już skontaktowałam się z zespołem odpowiedzialnym za naszą metodę dostawy. Wkrótce jeden z doradców skontaktuje się z Tobą w tej sprawie.
@kolekcjoner608 nie ma, ale muszą się o tym dowiedzieć kupujący a nie sprzedawcy ponieważ jest (no dobra będzie za kilka dni) obowiązkowa.