anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Monety za zakupy w środę do Allegro ONE BOX

Client:33817771
#7 Wielbiciel#

Dlaczego już po raz drugi na moim koncie nie pojawiły się monety za zakup w środę do one box? 
ostatni zakup wczoraj 6.03 zgodny z zasadami promocji.

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

kostas11
#21 Demiurg#

@Client:33817771 martwisz się o monety a paczki dotarły bo z tym różnie bywa 😄 Z tego co kojarzę to jest za zakup poraz pierwszy i monety wpadają po kilku dniach po odebraniu paczki, daj link do regulaminu ?

1. Promocja adresowana jest do zarejestrowanych Użytkowników serwisu Allegro, którzy w Okresie trwania Promocji spełnili poniższe warunki łącznie:

a) posiadają aktywne konto Allegro i zaakceptowali Regulamin;

b) nie korzystali z Allegro One Box

c) w Okresie trwania Promocji zawarli Transakcje zakupu dóbr lub usług realizowanych za pośrednictwem strony Allegro lub Aplikacji mobilnej Allegro za min. 1 zł bez kosztów dostawy, zgodnie z Regulaminem Allegro (dalej: “Transakcja na Allegro”) wyłącznie z wykorzystaniem opcji Kup teraz w rozumieniu art. 3.1. Regulaminu Allegro przy użyciu Usługi Operatora Płatności (status płatności: “Zakończona”).

d) Użytkownik będący Kupującym wybrał jako Opcję Dostawy Towaru Odbiór w punkcie Allegro One Box lub Allegro One Box- dostawa dzisiaj, a jego adres zamieszkania znajduje się w promieniu od 201 do 500 metrów od tej metody dostawy.

2. Monety będą dostępne do odbioru w przeciągu 2 dni roboczych od spełnienia warunków o których mowa w pkt 1. W celu odebrania Monet Promocyjnych Uczestnik powinien kliknąć przycisk [Odbierz] w zakładce: Moje Allegro > Zakupy > Programy zniżkowe > Monety. Odebranie Monet Promocyjnych będzie możliwe przez okres 5 dni.

________
Κώστας
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

to regulamin nie tej promocji

Zasady przeprowadzenia Promocji

1. Promocja adresowana jest do zarejestrowanych Użytkowników serwisu Allegro, którzy w Okresie trwania Promocji spełnili poniższe warunki łącznie:

a) posiadają aktywne konto Allegro i zaakceptowali Regulamin;

b) w Okresie trwania Promocji zawarli Transakcje zakupu dóbr lub usług realizowanych za pośrednictwem strony Allegro lub Aplikacji mobilnej Allegro za min. 1 zł bez kosztów dostawy, zgodnie z Regulaminem Allegro (dalej: “Transakcja na Allegro”) wyłącznie z wykorzystaniem opcji Kup teraz w rozumieniu art. 3.1. Regulaminu Allegro przy użyciu Usługi Operatora Płatności (status płatności: “Zakończona”).

c) dla Transakcji wskazanej w punkcie 1.b) Użytkownik będący Kupującym w Okresie trwania promocji wybrał jako Opcję Dostawy Towaru Odbiór w punkcie Allegro One Box lub Allegro One Box- dostawa dzisiaj.

1. Uczestnicy Promocji, którzy spełnili warunki, o których mowa w pkt 1. otrzymują Monety Allegro za określone aktywności, zgodnie z poniższymi zasadami:

• a. 2 Monety - za wybór Allegro One Box lub Allegro One Box- dostawa dzisiaj po raz pierwszy każdego dnia wymienionego w Okresie Promocji,
  2. Monety będą dostępne do odbioru w przeciągu 7 dni roboczych od spełnienia warunków o których mowa w pkt 1. W celu odebrania Monet Promocyjnych Uczestnik powinien kliknąć przycisk [Odbierz] w zakładce: Moje Allegro > Zakupy > Programy zniżkowe > Monety. Odebranie Monet Promocyjnych będzie możliwe przez okres 5 dni.

3. Uczestnik w Okresie trwania Promocji z tytułu uczestnictwa w Promocji z Allegro One Box, w ramach jednego Konta może otrzymać maksymalnie 10 Monet Promocyjnych - po 2 Monety za pierwsze zamówienie każdego z wymienionych dni Okresu Promocyjnego.

4. Otrzymanie Monet Allegro w ramach Promocji nie wyklucza możliwości otrzymania Monet powiązanych z zakupem Towarów w ramach Oferty zgodnie z Regulaminem Programu Monetowego.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:33817771 Sprawdź w tej zakładce czy nie widzisz monet do odbioru.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

nie, monety się nie pojawiły

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Client:33817771 

1. Monety będą dostępne do odbioru w przeciągu 2 dni roboczych od spełnienia warunków o których mowa w pkt 1. W celu odebrania Monet Promocyjnych Uczestnik powinien kliknąć przycisk [Odbierz] w zakładce: Moje Allegro > Zakupy > Programy zniżkowe > Monety. Odebranie Monet Promocyjnych będzie możliwe przez okres 5 dni.

________
Κώστας
oznacz moderatorów

root666
#9 Pomysłodawca#

U mnie to samo. Nie zbieram monet celowo robiąc zakupy w określonych warunkach, ale płacąc za zakup 24 kwietnia pojawiła sie informacja o 3 monetach za wysyłkę do AllegroBox i o 2 monetach za zakup w środę. 3 monety wpadły, ale 2 monety za zakup w środę nie. Z ciekawości sprawdzałem potem czy pojawiły się w następnych dniach jednak tak się nie stało. Jak ktoś z moderatorów Allegro ma ochotę i możliwość, to nr zamówienia 46f93810-024d-11ef-a8dd-17a19ab3d084 jestem ciekaw czy to była ściema, czy jakiś warunek nie był spełniony.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:33817771 Zgodnie z Regulaminem

1. Monety będą dostępne do odbioru w przeciągu 7 dni roboczych od spełnienia warunków o których mowa w pkt 1. W celu odebrania Monet Promocyjnych Uczestnik powinien kliknąć przycisk [Odbierz] w zakładce: Moje Allegro > Zakupy > Programy zniżkowe > Monety. Odebranie Monet Promocyjnych będzie możliwe przez okres 5 dni. 

Od 24 kwietnia nie minęło jeszcze 7 dni roboczych ze względu na święta. Jeśli monety nie pojawią się na Twoim koncie do końca poniedziałku, to daj mi znać w tym wątku. 

oznacz moderatorów

root666
#9 Pomysłodawca#

Hej,
Dzięki za zainteresowanie tematem. Mamy wtorek, a monet ani widu ani słychu. Patrząc jednak na kalendarz to 7 dni roboczych minie dzisiaj. Nie wiem czy sprawa jest warta zachodu, bo rozmawiamy o 2 zł w monetach 😄

oznacz moderatorów

Alchemic
#7 Wielbiciel#

Tu chodzi o zasady. Skoro Allegro samo zaoferowało te 2 monety, to niech je przyzna.

Zakup 24.04 - 367d2540-025d-11ef-b244-8fcab1eca631 - do dzisiaj brak monet. Proszę Panią Moderatorkę o interwencję.

oznacz moderatorów

root666
#9 Pomysłodawca#

Zgadzam się. Oczywiście, że chodzi o zasady, ale też nie będę kruszyć kopii o 2zł w monetach, tym bardziej, że nie mam 100% pewności, że mi się należą. Wprawdzie pojawiła sie taka informacja tuż przed zakupem, więc moge domniemywać, że jakieś warunki przed wyświetleniem takiego komunikatu musiałybyć spełnione, ale czy na pewno? W innych przypadkach bywam bardziej uparty 😉

oznacz moderatorów

Alchemic
#7 Wielbiciel#

Zgłosiłem wczoraj sprawę supportowi i dzisiaj otrzymałem 2 monety. Także krusz kopię dla zasady. Dodam tylko, że pojawiła się nowa edycja majowa http://allegro.pl/regulaminy/Wvz1DbE88f4 tej samej promocji z dość istotną zmianą, gdzie aby wziąć w niej udział trzeba dodatkowo wyrazić zgodę na profilowanie (ja odpadam). Co ciekawe, promocja "spadła" już z głównej strony promocji monetowych https://allegro.pl/kampania/monety/promocje. Czyżby Allegro padło ofiarą "własnego sukcesu"? Ciężko powiedzieć.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@root666 Przepraszam, że tyle czekałeś na odpowiedź. Monety zostały już dodane ręcznie do Twojego konta. 

oznacz moderatorów

root666
#9 Pomysłodawca#

Luz, nie opłacam monetami chleba 😉  Bardziej ciekawiło mnie co w trawie piszczy, czy jakiś mechanizm zawiódł? Czasem reguły promocji są na tyle skomplikowane, że nam, użytkownikom łatwo przegapić jakiś szczegół. Dzięki.

oznacz moderatorów

KLINIA-1984
#11 Animator#

Mam podobnie, nieważne czy zamawiam we wtorek czy w środę kiedy trwa promocja na darmowe monety przy dostawie allegro one box to za każdym razem po regulaminowym czasie siedmiu dni monety nie trafiają na moje konto. Nie wiem dlaczego. Dziś zamówiłem maszynkę do golenia z przesyłką allegro one box i zobaczę co się wydarzy w najbliższym czasie.

oznacz moderatorów