Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj sprzedawca nadał paczkę dla mnie ok 16. Do teraz żadnej zmiany statusu tejże paczki. Z infolinii dowiedziałam się, że kurier prawdopodobnie zapomniał jej odebrać z Allegro One. Nadal nie wiem co dalej z paczką, kiedy będzie, zero kontaktu z firmy kurierskiej.
Co dalej robić? Zależało mi, żeby dotarła przed weekendem.
@niebiesk4 jak ci na czasie zależy to zamawiaj inpostem one ma czas dostawy gwarantowany 3 dni robocze od chwili odbioru paczki ergo w poniedzialek bym się spodziewał najwcześniej bo często gubią i idzie 2 tygodnie
Człowiek się uczy na błędach. Do tej pory paczki były o czasie. Kurier dopiero dzisiaj został przypisany, mimo, że wczoraj powinien już paczkę zabrać. Może jakimś cudem jutro się zjawi.
to zaiste będzie cud jak jutro dojdzie paczka ale pozostaje życzyć by doszła
Nie dotarła w sobotę, co więcej, nie wiadomo kiedy dotrze 🙂
@niebiesk4 przykro mi z powodu opóźnienia przesyłki. Tak jak napisaliśmy w wiadomości e-mail, gdy tylko otrzymamy wiadomość od oddziału logistycznego, skontaktujemy się z Tobą e-mailowo.
Odpowiedzi było kilka. Najpierw, że dotrze w sobotę, potem, że wczoraj. Wczoraj dostałam informacje, że paczka zostanie wieczorem odebrana i przekazana dzisiaj do doręczenia. A status wysyłki od piątku nie uległ zmianie.
@niebiesk4 Nadane ok. godz. 16-tej mają niewielkie szanse na odebranie tego samego dnia, niezależnie od firmy kurierskiej. Godzina graniczna odbioru to najczęściej 14 lub 15. Tak czy inaczej, najpóźniej w poniedziałek paczka powinna zostać odebrana i doręczona wt wtorek - gdyby to był InPost. Ale Allegro One żyje swoim życiem, w innej czasoprzestrzeni 😎