Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dzien dobry, jakw temacie - mam do nadanie paczkę allegro One kurier "jutro" (nie wysyłam Lokalnie) a w punktach Kolportera nie mogę jej nadać - mówią, ze nie obsługują tych przesyłek. A w info widzę, że Kolporter powinien je odbierać. Wiec jak to jest
Cześć, @ReefShop_pl. Proszę, podaj numer tej przesyłki oraz dokładny adres punktu, w którym próbujesz ją nadać.
Hej - to są punkty Kolportera w miejscowości Bolszewo (woj. pomorskie) - byłam w obu. Nr paczki np. A0018VDMN5 , ale póbowałam kilkakrotnie nadawać i za kazdym razem usłyszałam,ze tego rodzaju przesyłek nie przyjmują. pozdrawiam
@ReefShop_pl Paczka, której numer podałaś, została nadana i dostarczona na początku listopada. Proszę Cię o podanie numerów przesyłek, z którymi teraz jest problem.
nie mogę Ci ich podać, ponieważ już nie próbuję ich nadać przez kolportera, ponieważ przy próbie ich skanowania jest odmowa (jakichkolwiek, to nie problem z pojedynczą paczką tylko ze wszystkimi) obsługa kolportera twierdzi,ze nie obsługuje tych etykiet ( ta , którą podałam również próbowałam tak nadać )- dlatego nadaję je tylko przez automat, co jest uciążliwe. Widzę na stronie Allegro, ze piszecie, iz Kolporter je przyjmuje co w moim przypadku nie jest prawdą - żadna paczka z etykietą Allegro One kurier nie zostaje przyjęta w Kolporterze - w każdym razie w moim przypadku.
@ReefShop_pl W Bolszewie są trzy Allegro One Punkty, w którym nadanie metodą "Allegro One Kurier dostawa jutro" powinno być możliwe. Jeżeli problem się powtórzy, będziemy mogli zweryfikować co jest jego przyczyną.