anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

nie mogę odebrać paczek z paczkomatu, wpisuję kod, a numer telefonu pisze, że dane nie są prawidłowe

Client:112644082
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Ziolko39
#21 Demiurg#

@Client:112644082 Skontaktuj się ze sprzedającym > może to on zrobił jakiś błąd w danych

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Client:112644082 Upewnij się, że jesteś przy właściwym paczkomacie 🙂

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Te numery są raczej automatycznie dodawane przez allegro do przesyłek. Sprawdź czy system nie podaje błędnego. Mnie np kilka razy zdarzyło się, że w menedżerze numer był np 098765432  Czyli przed numerem było podane 0, a ucinało ostatnią cyfrę. Akurat to wyłapałam ale jakbym nie zauważyła to taki "kwiatek" gotowy. I to zdaje się wina klienta, że ma nie prawidłowy format i allegro że go nie dopilnowało... To chyba najczęstszy błąd z numerem jakby coś...

Sprawdź też czy to na pewno ten paczkomat. Czasem na apkach przeskakują na wcześniej użyty paczkomat i można to przeoczyć.

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@AnnaG-Antyki Z automatu są wprowadzane te wysyłane przez allegro ale niekiedy sprzedawca nie ma InPostu a klient domaga się wysyłki tą formą i trzeba samemu wprowadzić podany przez odbiorcę numer telefonu czy adres meilowy. Być może odbiorca jak wspomniał @komis-bell jest przy nie tym paczkomacie co trzeba a co gorzej może jest to zielony automat.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:112644082 Widzę, że udało Ci się już odebrać przesyłkę. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów