Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ja poruszam temat bardziej estetyczny, Po ostatnim zakupie, w allegro one, klikając w przycisk, gdzie mogę dodać dedykację do drzewa pokazuje mi ekran tak, jakbym właśnie jakąś dodał. Cofając do poprzedniego menu, znów jest ten przycisk. Kontakt z allegro dotyczy sprzedaży /zakupu /charytatywni..
@duke18 Prześlij proszę zrzuty ekranu, żebyśmy mieli pełny obraz problemu, który zgłaszasz.
Przed kliknięciem i po kliknięciu w przycisk "zadedykuj"
I nie da się wpisać nic, cofnę do menu głównego, wraca to samo:-) dziwne, prawda?
@duke18 Zaktualizuj proszę aplikację do najnowszej wersji. 🙂
Jeśli problem wciąż będzie się pojawiał, to poproszę o przesłanie nagrania tej sytuacji, a także informacji o wersji aplikacji, a także wersji systemu urządzenia. 🙂
Mam taką samą sytuację, aplikacja zaktualizowana do najnowszej wersji 7.44.0.
@zenga2 Nagraj mi proszę ekran, żebym mogła zobaczyć, co dokładnie się dzieje, kiedy chcesz wpisać dedykację i prześlij na spolecznosc@allegro.pl z linkiem do tego wątku. Sprawdzimy tę sytuację i wrócę tutaj z odpowiedzią.
Rozpoczynam dedykowanie drzewa, klikam w pomarańczowe pole:
i mam taki obraz (nie ma gdzie wpisać dedykacji):
Mogę tylko wrócić do nagród, i tak w kółko...
@zenga2 przykro mi, ale najpewniej jest to spowodowane tym, że nie mamy już drzew do dedykacji. Nie martw się i tak będziesz mogła ją dodać, poinformujemy Cię o nowych nasadzeniach i wówczas możliwość wpisania dedykacji będzie ponownie aktywna.
Mam dokładnie ten sam problem i 2 drzewa do dedykacji...
@Ssudio obecnie nie mamy już drzew które można zadedykować. Gdy tylko wróci taka możliwość (czyli nasadzimy drzewa) wpisanie dedykacji będzie możliwa.
Mam dokładnie ten sam problem i 2 drzewa do dedykacji. Jeśli obecnie nie macie już drzew które można zadedykować, czemu wogóle wysyłacie informację "Zasadzimy dla Ciebie drzewo z Twoją dedykacją!" z guzikiem "Zadedykuj"?
@Client:45448503 Przepraszam Cię za tę sytuację, ale będzie jeszcze możliwość zadedykowania drzew — tylko musimy je zasadzić. 🙂
Witam, też mam ten sam problem z dedykacją jak opisywali inny użytkownicy.
@Kondi_89 na czym dokładnie polega Twój problem?
Nie mogę zadedykować drzewka, ponieważ po wciśnięciu pomarańczowego pola "zadedykuj" pojawia się takie okno
@Kondi_89 Drzewo będziesz mógł zadedykować, kiedy je zasadzimy. 🙂 Najbliższe nasadzenia odbywają się wiosną. Kiedy będziemy mieli już drzewo, wtedy będziesz mógł je komuś zadedykować. 🙂
Mamy już maj, wiosna przyszła już dawno temu, a nadal nie ma możliwości zadedykowania drzewa. Wygląda to dokładnie tak, jak na zrzutach ekranu tutaj zamieszczonych.
A jak jest posadzone?
Mam jedno drzewko i dokładnie ten sam problem 😑
@grzechoslav przeczytaj wyżej posty, brak drzew 😄