Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
NA INFOLINII MUSZE PODAC KOD INPOST.NIEMAM TEGO KODU NIE DOSTALAM SMS.CO BEDZIE Z PACZKA?WRUCI CO NADAWCY?
Kod masz na poczcie konta emai jakie podalas do allegro lub w aplikacji ewentualnie smsem mogl przyjdc
Nie mam tego kodu.Co bede w takim wypadku?
A ty odbierasz za kogos czy jestes odbiorca tej paczki?
Ja odbiorca
@Client:102504048 podaj proszę numer zamówienia, którego to dotyczy.
Czy to na pewno paczkomat InPost, a nie Allegro One Box?
@Client:102504048 Kod odbioru jest ma mailu, jest w zakladce "Moje zakupy" w ostateczności możesz poprosić sprzedającego o pomoc.
W ZAKLADCE MOJE ZAKUPY NIEMA KODU INPOST
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ e68ef976-b061-11ee-af72-37bed499d892
PACZKOMAT ALLEGRO ONE BOX
@Client:102504048 w takim razie zadzwoń proszę na numer: 616 306 997.
Kod odbioru przesyłki jest w jej szczegółach, wejdziesz tam przez zakładkę Moje zakupy, będzie też widoczny w aplikacji oraz wiadomości e-mail.
Sam numer przesyłki powinien jednak wystarczyć.
GDZIE JEST TEN NUMER W ZAKLADCE MOJE ZAKUPY?NA INFOLINII CHCA TEN NUMER KTORY NA DRUGIM SKRINIE
@Client:102504048 to są dwa różne zamówienia i różni przewoźnicy. Przesyłkę od InPost, która jest widoczna na drugim zrzucie już odebrałaś. Zadzwoń proszę na infolinię, nr tel. 616 306 997 i podaj proszę numer: A000BO47H0.
Dziekuje
@Client:102504048 "NA INFOLINII MUSZE PODAC KOD INPOST.NIEMAM TEGO KODU NIE DOSTALAM SMS.CO BEDZIE Z PACZKA?WRUCI CO NADAWCY"
Jeżeli przesyłka ma status "dostarczona" To odbierze ją osoba która będzie chciała nadać zwrot i otworzy się jej "Twoja" skrytka.
Należy jak najszybciej skontaktować się z przewoźnikiem aby zablokować daną skrytkę.