Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Paczka o numerze A0001MUY05 miała być dostarczona dnia 17 sierpnia (ten sam dzień, co dzień zakupu).
W dalszym ciągu nie otrzymałam powiadomienia o dostarczeniu przesyłki.
Specjalnie dopłaciłam, by ta przesyłkę otrzymać w tym samym dniu, co zakup, najwyraźniej się nie udało, proszę o wyjaśnienie.
Doręczenie w tym samym dniu oznacza doręczenie w ciągu dwóch dni roboczych. Doręczenie w tym samym dniu nie jest gwarantowane (tak samo w następnym).
@pecela "Doręczenie w tym samym dniu oznacza doręczenie w ciągu dwóch dni roboczych."
Nie, nie oznacza. Na pewno nie w języku polskim.
I tak, ja wiem, że chodzi o regulamin usługi ale to jest przecież zwykłe kłamstwo. UOKiK powinno im tyłek przejechać za takie praktyki.
@Client:112604949 przecież w tym roku już im nakopał to karę przerzucili na prowizje a sprzedawcy podnieśli ceny
@az1rael "karę przerzucili na prowizje"
I tak by ją podnieśli, więc i tak sobie odejmują z potencjalnych zysków.
@Client:112604949 ale moze mogli podniesc mniej bez kary
@Client:112604949 masz rację ale w ofercie jest że to czas przewidywany, jest to manipulacja żeby wybrać ich metodę, jako konsument możesz napisać do UOKiK 🙂
https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-one-by-allegro-yPq4eMyKlso
“Same Day” (“Dostawa Dzisiaj”) - Usługa świadczona z deklarowanym terminem doręczenia Paczki pocztowej kierowanej do Automatu Paczkowego lub Przesyłki kurierskiej w tym samym dniu roboczym, w którym Przesyłka została nadana (gwarantowany termin doręczenia wynosi dwa Dni robocze);
@Client:46795307 no to się złapałeś na chwyt marketingowy allegro nie czytając regulaminu usługi
Allegro One he...he ..... hmmmm... tak masz rację to nie jest śmieszne , to groteska .
@Client:46795307 "miała być dostarczona"
A to jest już loteria, raz jest doręczona innym razem nie jest doręczona. To nie jest usługa dostawy tylko usługa tworzenia content-u na gadane.