Z góry dziękuję za pomoc. Kupiłem produkt z wysyłką do paczkomatu Allegro One Box. Sprzedający nadał paczkę w terminie, według historii zamówienia została ona odebrana przez kuriera i trafiła do magazynu. Leży tam od prawie tygodnia i nic się z nią dalej nie dzieje.
Do kogo można zwrócić się w takiej sytuacji o pomoc? Nie chcę zaczynać dyskusji ze Sprzedawcą, bo wywiązał się ze swojej części umowy a towar jest już w dyspozycji przewoźnika.
Nr przesyłki to: ALE00003CA4F43A
@joorex przewoźnikiem jest allegro, a często tu piszą że paczki gdzieś błądzą 😞
Wezwiemy wsparcie @Allegro_One
@joorex dziękujemy za wiadomość i przepraszamy za trudności! Z informacji w naszym systemie wynika, że przesyłka dziś trafiła do wybranego przez Ciebie automatu paczkowego.
@Allegro_One proszę również o sprawdzenie mojej paczki, od tygodnia leży w magazynie (zgodnie z info w aplikacji) nr ALE0000442C7A4E
Tak samo jak moje przesyłki ALE00003D57E8B3 i ALE00003D490FD7 od tygodnia tkwią w magazynie, obsługa klienta zapewniała ze wczoraj lub dzisiaj zostaną przekazane do doręczenia jednak status się nie zmienił. To był ostatni raz kiedy korzystałam z tej formy przesyłki. Zdecydowanie odradzam!!!
@laurczix to jest standard allegro, być może kiedyś dotrą do Ciebie.
@laurczix bardzo nam przykro z powodu tych trudności. Ponownie skontaktowaliśmy się z przewoźnikiem, aby to wyjaśnić. Gdy tylko otrzymamy odpowiedź, damy znać w sprawie nr 27799971.