Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kto stwarza te wszystkie formularze formularze na Allegro , które nie pasują do niczego i nigdy !!!
Chodzi o zwykłe zapytania o jakiś problem, ale oczywiście taki delikwent musi przedrzeć się
przez dziesiątki pytań , w końcu opisać swój problem, i na końcu okazuje się, że jeśli nie wybierze konkretnej aukcji dotyczącej problemu,
to nie może wysłać maila " z pomocą " .
Jak zwykle, przedarłem się przez dziesiątki " NIETRAFIONYCH ZAPYTAŃ o PROBLEM z jakimi musi się borykać użytkownik Allegro , jakby nie można było stworzyć łatwego zapytania wprost o dręczący problem . Wasze " formularze " nigdy nie trafią w konkretne przypadki dotykajce sprzedających i kupujących . To było " tytułem wstępu, ale jest inny problem, o którym użytkownicy piszą na forach i nie trzeba być geniuszem, że jest różnica w stwierdzeniu
"Oczekuje na nadanie" i " nadana " . Chodzi oczywiście o paczki nadane w paczkomacie ...
Wyżej wymienione sformułowania występują na "Allegro zwykłym" i "Allegro lokalnie" i wynika z tego , że można coś takiego zrobić , bo robi to niepotrzebny ferment , sprrzeczki pomiędzy kupującymi a sprzedawcami , którzy myślą , że ich paczka nie jest jeszcze nadana , gdy tymczasem od dawna leży w paczkomacie . Chyba najwyższy czas coś z tym zrobić , bo problem się powtarza.
@jerzna dziękuję za podzielenie się opinią. Dodatkowe pytania mają na celu przyspieszenie procesu. Doradcy często otrzymują wiadomości, w których brakuje podstawowych informacji, dzięki tym "niepotrzebnym" pytaniom, pytający jest kierowany od razu do odpowiedniego działu.
Jeśli chodzi o statusy przesyłek, to przesyłkę uznajemy za nadaną, dopiero gdy kurier ją zeskanuje, czyli odbierze z automatu.
Dziękuję za sugestię, ale obecnie nie zamierzamy wprowadzać zmian w tym obszarze.
Witam z całym szacunkiem, ale ta odpowiedź przekonała mnie NIE PIERWSZY RAZ, że szkoda do Was pisać, bo i tak robicie co chcecie i nawet wbrew czystej logice !!! To proszę wytłumaczyć, jak jest różnica w tej kwestii między " Allegro Lokalnym " a zwykłym ? A pytając " kawa na ławę" , dlaczego staus przesyłki na Allegro lokalnie jest PRAWIDŁOWY , a na zwyłym nie ? Czy nie można zmienić po prostu z " czeka na nadanie " na " nadana ? To takie proste, ale jak widać nie dla wszystkich ... Sorry za te uszczypliwości, ale trudno mi się powstrzymać .
@jerzna nic nie szkodzi, rozumiem, że może to być denerwujące.
Jednak Allegro i Allegro Lokalnie sporo różni, między innymi na Lokalnie nie ma jakości sprzedaży ani przewidywanego czasu dostawy, a to z tego wynika, kiedy uznajemy przesyłkę za nadaną (czyli w momencie kiedy kurier ją odbierze i zeskanuje).
Wiam, że na "Lokalnie " jest wszystko uproszczone , ale akurat kwestia statusu o o którym cały czas jest mowa , jest proawidłowy, natomiast na zwykłym szwankuje ...
Może jednak odpuszczę ten nic nie wnoszący dialog, bo po pierwsze niczego nie zwojuję , a poza tym, jak zwykle otrzymam odpowiedź "NIE , bo NIE !!! Dziwią mnie też ciągłe zapytania o tym co sądzę o " Allegro gadane " . Chyba nie muszę tego komentować, bo Allegro ma zawsze racje i taka pisanina , to jedynie strata czasu .
Dodam coś na lokalnie nie ma koszyka , nie znam serwisu zakupowego gdzie by nie było koszyka
Oprócz lokalnie jest O L X gdzie również nie ma koszyka