anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problem z przesyłką Allegro One Box

Client:80270217
#8 Zapaleniec#

Nie otrzymałam przesyłki a w statusie widnieje od 7.09.2024 r. informacja, że paczka czeka na nadanie, nr przesyłki: Allegro A0011DRNZ0. Zakup dokonany 5.09.2024 r. Zwracam się z prośbą o wyjaśnienie sytuacji. Z wyrazami szacunku, Anna Arkuszewska.

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@Client:80270217 W zasadzie należałoby zacząć od kontaktu ze sprzedającym, ale możliwe, że paczkę nadał, ale nie została odebrana z automatu (bez sensu, ale status zmienia się dopiero po odebraniu przez kuriera). 

Może nasze panie dadzą radę sprawdzić  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Już to uczyniłam. Oni twierdzą, że wysłali. Na różne sposoby kontaktuję się z Allegro. Na razie efekt zerowy.

oznacz moderatorów

ayo80
Moderatorka
Moderatorka

@Client:80270217 dziękuję za informację. W statusie tej przesyłki widzę: "Przesyłka została przygotowana przez nadawcę". Zachęcam do kontaktu ze sprzedającym, aby podpytać, kiedy finalnie planuje zrealizować zamówienie.

Paula
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Sprzedawca twierdzi, że nadał przesyłkę.

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Sprzedający twierdzi, że paczka została odebrana przez przewoźnika.

oznacz moderatorów

ayo80
Moderatorka
Moderatorka

@Client:80270217 opieramy się na danych, które widzimy w statusie tej przesyłki. Proszę odezwij się do nas po weekendzie, jeśli status ten przesyłki nie ulegnie zmianie na dniach.

Paula
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Dzień dobry, nadal nic się nie zmieniło. Od sprzedawcy dostałam tak samo brzmiącą odpowiedź wyglądającą na odpowiedź automatyczną: Witam, tak jak pisałam paczka została odebrana przez przewoźnika. Nie otrzymałam odpowiedzi w kwestii aktualnych jej statusów. Proszę o chwilę cierpliwości. Pozdrawiam, Adrianna Hess fryz30. Z wyrazami szacunku, Anna Arkuszewska

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Dzień dobry, nadal nic się nie zmieniło. Od sprzedawcy dostałam tak samo brzmiącą odpowiedź wyglądającą na odpowiedź automatyczną: Witam, tak jak pisałam paczka została odebrana przez przewoźnika. Nie otrzymałam odpowiedzi w kwestii aktualnych jej statusów. Proszę o chwilę cierpliwości. Pozdrawiam, Adrianna Hess fryz30. Z wyrazami szacunku, Anna Arkuszewska

oznacz moderatorów

mako_poznan
#10 Popularyzator#

Paczki allegro one box mają obsuwy. To jest przewoźnik który dopiero raczkuje. U mnie od razu po zakupie pojawiło się, że paczka będzie opóźniona. Szła do mnie od czwartku do wtorku albo środy.

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Wiele razy kupowałam z tym dostawcą i problemu nie było. Dziś jak zaczęłam drążyć temat i sama sprawdzać na dpd, który przewozi paczki dla Allegro One Box, sprzedawca nagle nadał tę przesyłkę. Trochę dziwne. Dzięki. Pozdrawiam

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:80270217 Widzę, że doradca poinformował Cię już w zgłoszeniu mailowym numer 44712790, co możesz teraz zrobić. Przesyłka została uznana za zaginioną, a reklamację może złożyć nadawca, dlatego skontaktuj się ze sprzedającym w tej sprawie.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Dzień dobry, tak sprawa została załatwiona. Przesyłka w drodze. Dziękuję bardzo za pomoc. Pozdrawiam.

oznacz moderatorów