Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Dzień dobry, czy mogę prosić o przedłużenie czasu odbioru przesyłki nr A003K2NOH4. Wykorzystałam już możliwość przedłużenia w aplikacji. Dziękuję!
@judytag14 gotowe 🙂
Bardzo proszę o przedłużenie odbioru mojej paczki nr A003KHAAE3
również wykorzystałam już opcję przedłużenia w aplikacji i nie widzę ponownej możliwości, a czas odbioru kończy się za niecałe 3h
@Client:40368679 Proszę, przedłużyłam czas o 24 godziny.
Poprosiłabym o przedłużenie czasu odbioru paczki o 24h - A003KX22U2 . Niestety nie mam takiej opcji w aplikacji - naprawdę długo szukałam. Z góry bardzo dziękuję!
@puntaprima Proszę bardzo, gotowe!
Witam serdecznie,
gorąca prośba o przedłużenie odbioru przesyłki A003KP6EQ6. Przesyłka jest już po terminie i nie mam opcji zrobienia tego samodzielnie. Nie spodziewałem się jej w weekend.
Pozdrawiam
@Client:88438559 Ponieważ czas na odbiór tej paczki już minął, niestety nie mogę pomóc.
Została do mnie nadana paczka, która została zakupiona z innego (nie mojego) konta. Niestety nie ma mnie w tym momencie na miejscu i nie mogę jej odebrać. Nie mogę też samodzielnie jej przedłużyć. Czy jest możliwość przedłużenia czasu odbioru?
nr paczki A003KT0231
Dziękuję!
Cześć, @steorra. Proszę bardzo, gotowe! Przedłużyłam czas na odbiór paczki o 48 godzin.
Prosze o wydluzenie cxasu odbioru paczki A003L9YVJ6 o 48h
Prosze przedluzyc odbior paczki nr A003KMYQ48 o 1 dzien, nie mam opcji dostepnej w aplikacji, a paczkomat to Allegro One Box.
Cześć, @johnny79a. Proszę bardzo, gotowe!
można przedłużyć paczkę A003KZV100
Bardzo proszę o przedłużenie odbioru paczki A003KPNTN0. Z góry bardzo dziękuję.
Dzień dobry, nie dam rady wyjść dziś z domu, jest po prostu lodowisko, chciałabym przedłużyć czas odbioru na przesyłki:
już przedłużyłam 🙂 znalazłam miejsce
Brawo Ty 🙂
@Labidochromis Odbiór paczki został już przedłużony.
Proszę o wydłużenie odbioru przesyłki o dobę. Nr paczki A003LLT243, pozdrawiam 🙂