Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Dzień dobry,
czy można przedłużyć czas odbioru paczki? Nie zauważyłem powiadomienia o dostarczeniu przesyłki 😕
A003OIN1N1
Przegapiłam termín odbioru przesyłki, ponieważ paczka dotarła w terminie innym niż deklarowany przez sprzedającego. Czy mogę prosić o przedłużenie terminu odbioru?
Cześć, @Client:102697297. Proszę bardzo, przedłużyłam o 48 godzin 🙂
❤️serdecznie dziękuję
@mk047 Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Proszę o przedłużenie terminu odbioru przesyłek A003P93VI1 i A003PA9QB8 o 2 dni. Nie uda mi się odebrać do poniedziałku rano.
Pozdrawiam
@argon58 proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki.
Proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki allegro : A003P3AD90
@Wiktorr4 Przedłużyłam czas na odbiór o 24 godziny.
Bardzo proszę o przedłużenie paczki do poniedziałku do 19. Dziękuję A003P3AD90
Dzień dobry,
Proszę o przedłużenie paczki A003P1TJ87 do niedzieli chociaż do godziny 20, niestety nie będę mógł odebrać paczki wcześniej . Dziękuję za pomo @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ c
Bardzo bardzo proszę o przedłużenie o 24 godziny paczki przesylka A003P2ERU4.
"Od dzisiaj możecie za darmo przedłużyć czas na odbiór paczki o kolejne 24 godziny (liczone od momentu upłynięcia pierwotnego terminu).
Opcję znajdziecie w zakładce Moje przesyłki dopiero na 24h przed wygaśnięciem pierwotnego czasu na odbiór. Przedłużenie możliwe jest jednorazowo dla danej przesyłki."
Info z listopada 2025, pozdrawiam! 🙂
Cześć @siladms16 i @paollino, czas odbioru został przedłużony 😉
Dziękuję za pomoc, chociaż u mniej cały czas widnieje odbiór do niedziela godzina 10:11, potrzebuje ten czas przedłużyć do godziny 20? Jest taka możliwość? A003P1TJ87 Pozdrawiam
Bardzo proszę o przedłużenie możliwości odbioru przesyłek: A003OY13O4 i A003P0D1N4 do 1.02 9:00. Dziękuję!
ALE000064ED1EA2 poprosze o przedluzenie czasu odbioru przesylki o 1 dzien
@agnes7228 Zmieniliśmy termin odbioru zgodnie z Twoim życzeniem.