Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Zamówiłam towar z dostawą do punktu Allegro One Punkt - A007536 Mazowiecka 39G 15-02 Białystok, zakładając, że przesyłka dotrze 15 stycznia. Numer przesyłki: A003IZTEQ5
W dniu składania zamówienia widniała informacja, że data dostawy to 15 stycznia 2026, co było dla mnie odpowiednie. 08.01 otrzymałam wiadomość, że przesyłka jest już w punkcie i mogę ją odebrać tylko do 12 stycznia. Do 15.01-16.01 nie mogę być w Białymstoku oraz bie będę w stanie odebrać tej przesyłki.
Proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki do dnia 15–16 stycznia, zgodnie z informacją o dacie dostawy, która była podana w momencie składania zamówienia.
@Client:121836962 maksymalnie mogę przedłużyć czas na odbiór paczki o 48 godzin - czyli do 14 stycznia, do godziny ok. 15:18. Tak też przedłużyłam czas na odbiór, może ktoś z bliskich mógłby w tym czasie oderbać dla Ciebie przesyłkę?
Wyświetlany czas dostawy jest przewidywany, a nie gwarantowany. Jeśli zależy Tobie na dostawie w konkretnym czasie, warto jest skontaktować się ze sprzedającym i poprosić, aby nie nadawał paczki szybciej.
Uprzejmie proszę o przedłużenie czasu odbioru paczki A003JP2Y49
@reguerstad bardzo proszę, przedłużyłam czas na odbiór. 😊 Można też samodzielnie przedłużać czas na odbiór, zgodnie z tą instrukcją.
Dziękuję! Postaram się odebrać w tym terminie. A skontaktować się ze sprzedającym mogę tylko do zakupu? Bo w momencie zamówienia nie widziałam tam żadnej takiej opcji.
@Client:121836962 Możesz skontaktować się ze sprzedawcą w każdej chwili. W ofercie znajdziesz opcję "zapytaj o ofertę".
Czy mogę prosić o przedłużenie czasu odbioru przesyłki A003KGMQ57?
@Villen_home proszę, gotowe! W przyszłości możesz też przedłużać czas na odbiór samodzielnie - tutaj zostawiam instrukcję. 😊
Dziękuję bardzo - instrukcję znam - niestety nie będę w zasięgu internetu aby zrobić to aplikacji na 24h przed upływem czasu 8-)
prosiłbym o przedłużenie możliwości odbioru przesyłki do poniedziałku 12 I 2026, w aplikacji jest to niestety jeden dzień, a ja rozminąłem się z przesyłku z powodu koniecznego wyjazdu @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ . Dziękuję!
@friedrich chętnie pomogę, ale podaj mi proszę numer przesyłki. 😁
:), dziękuję, już podaję - Przewoźnik i numer przesyłki
@friedrich gotowe! Przedłużyłam dodatkowo czas na odbiór paczki. 😊
dziękuję!
Proszę o przedłużenie od obioru paczki do 12.01.2026 12:00
A003K9ARF3
@Agaciuniek Proszę bardzo, przedłużyłam czas o 48 godzin.
Uprzejmie proszę o przedłużenie terminu odbioru przesyłki A003K125J7 do poniedziałku 12.01 do godziny 10.00.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przedłużenie paczki A003K4O1H0 do poniedziałku do około godziny 14:00
@szjanina Proszę bardzo, gotowe!
@PKPowiec Proszę, przedłużyłam czas o 48 godzin.