Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
@annar19801 proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki.
Witam. Czy jest możliwość przedłużenia czasu odbioru przesyłki paczkomat Allegro , paczka numer A003ND1O57. Sprzedający wysłał paczkę po terminie, obecnie nie jestem w stanie jej odebrać.
@kohinoor_pat widzę, że samodzielnie przedłużyłaś czas na odbiór tej przesyłki. Czy 24h wystarczą? Mogę Ci ją przedłużyć o kolejne 24h w razie czego.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przedłużenie odbioru paczki nr AD0Z4HJDXXMPPJ5N9 do 24.01.2026 do godziny 14. Dziękuję
@nullo_3w nie mamy możliwości przedłużenia czasu na odbiór przesyłki w punkcie DPD, ale widzę, że ta przesyłka została już odebrana.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Cześć, poproszę o przedłużenie odbioru o 48h przesyłki AL177EL1. Z góry dzięki 🙂
Cześć @mikebike87! Przedłużyłam czas na odbiór paczki nr A003NGZD70 o 48h.
AL177EL1 to numer automatu 🙂
Dzień dobry,
chciałabym przedłużyć czas odbioru paczki o nr A003O1F7B6 do poniedziałku do 10:00. Dziękuję
Dzień dobry @Client:24224807! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór przesyłki. Na przyszłość możesz zrobić to samodzielnie w aplikacji, gdy do odbioru przesyłki pozostanie mniej, niż 24h 🙂
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Bardzo bym rpsila o przedłużenie do jutra rana, dziękuję
A003N98U89
Serdecznosci i miłego dnia
@Isztfan_W proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki 😊
Wszystkiego dobrego!
Czy mogę prosić o przedłużenie terminu odbioru paczki o numerze A003NUJZH1 o 24 godziny?
@terakota3 jasne, proszę 🙂 W przyszłości możesz to zrobić samodzielnie w tej zakładce.
DZIEŃ dobry proszę o przedłużenie odbioru paczek z paczkomatu allegro one do jutra rana
Dzień dobry, @nataliee20. Widzę, że już przedłużyłaś czas na odbiór obu przesyłek.
Proszę o przedłużenie przesyłki w paczkowane allegro do jutra. Dziękuję
A003NM97Z0
Cześć @krzysiek220293, gotowe 🙂
Bardzo prosze o przedluzenie odbioru paczki nr A003O00DV0 do 26go stycznia do godz 18
Cześć, @Client:92185037. Widzę, że już udało Ci się przedłużyć czas na odbiór paczki 🙂
Dzień dobry, czy mógłbym prosić o przedłużenie odbioru przesyłki numer: A003JEGUE7 o kolejne 24h? Bardzo dziękuję.