Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
Dzien dobry,
bardzo proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki z A001KUDYI5 w Paczkomacie do dzisiaj do godziny 18:00
Serdecznie dziękuję.
Pozdrawiam,
Ela
@Elisez Przedłużyłam.
Dzień dobry, proszę o przedłużenie mojej paczki ze względu na awarię paczkomatu do 24h
A001KNKPQ6
@Client:53459756 Widzę, że paczka została już przedłużona.
Proszę o przedłużenie odbioru przesyłek A001L09K91 oraz A001KXH6N5 o 24h 😉 Dziękuję 🤗
chciałabym przedłużyć odbiór paczi w allegro one punkt
@Client41379877 Podaj numer przesyłki.
A001KVZPO2
Czy mogę prosić o przedłużenie odbioru do godziny 22?
A001KZX274
@asanroth Gotowe.
Dzień dobry,
Czy można poprosić o przedłużenie terminu odbioru paczki A001KRQHZ2? Bardzo dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Czy mogę przedłużyć odbiór paczki A001KURH57 do niedzieli 2.02 wieczór?
pozdrawiam
Paula
@paulajanicka Przedłużyłam paczkę.
Dzień dobry,
czy byłaby możliwość przedłużenia odbioru paczki numer
Dzień dobry,
Czy mogłabym przedłużyć odbiór przesyłki o numerze A000LHKKO4 o 24 godziny?
Pozdrawiam
@Client:121530292 Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Dzień dobry, czy mogę prosić o przedłużenie paczki A001DOE8Z8 do poniedziałku? Niestety paczka dotarła kilka dni później niż miała.
@olg11 przedłużyłam paczkę o maksymalny możliwy czas - do 8.12.2024 do godziny 16:53:57.
Bardzo dziękuję. Czy kurierzy odbierają paczki w niedzielę? Czy jeśli kurier by jej nie odebrał byłby możliwy odbiór w niedzielę w późniejszej godzinie po wskazanym terminie odbioru, czy kod już nie będzie działał i nie będzie możliwości odbioru paczki?
@olg11 Możliwość odbioru powinna być dostępna dopóki paczka będzie się znajdować w automacie. Zalecamy jednak, żeby nie przekraczać wskazanego ostatecznego terminu.