Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Hej czy mozna ( jeżeli tak, to jak) przekierować przesyłkę Allegro One Box, zielony automat z jednego punktu do drugiego? Przesyłka jeszcze jest w drodze.
Ewentualnie jak długo mozna przedłużyć odbiór przesyłki z zielonego automatu?
Pozdrawiam Gib
Proszę o przedłużenie paczki ALE0000769B3F59 DO 30.03.2023 DO GODZ. 23.00
@Client:38507720 poinformowałam Cię już wcześniej, że przedłużyliśmy termin odbioru Twojej paczki do tej daty.
Dzień dobry.
Czy mogę podpiąć się pod temat ?
Potrzebuję przekierować przesyłkę AllegroOne, która jest obecnie w drodze (dziś zamówiona): ALE00007786B038.
Ustawiony jest punkt: Karliczka 29 (kod paczkomatu: AL065SK1), a potrzeba docelowo punkt Karliczka 3a (kod paczkomatu: AL046SK1).
Czy jest opcja aby przekierować ?
Przesyłka będzie ciężka i byłabym bardzo wdzięczna za pomoc.
@Client:35361490 bardzo mi przykro, ale paczkę możemy przekierować wyłącznie w sytuacji, gdy automat docelowy jest uszkodzony lub przepełniony, więc w Twojej sytuacji niestety nie możemy tego zrobić.
Dziękuję za odpowiedź.
Dzień dobry,
Czy istnieje możliwość przekierowania ALE000086A69B2C na onebox w Rzeszowie? Dość późno ruszyła paczka od zakupu i nikogo nie będzie pod tym automatem, ew. wydłużenie do 13 maja (ale wiem, to dość długo). Dziękuję
@matbla91 Nie możemy przekierować tej przesyłki. Nie dotarła ona jeszcze do punku, więc nie możemy również przedłużyć terminu jej odbioru. Prosimy o kontakt w tej sprawie, kiedy otrzymasz informację z ustaloną datą odbioru.
Witam serdecznie. Już dotarła 🙂 proszę o przekierowanie lub przedłużenie do 13 maja. Dziękuję!
Witam serdecznie, czy udało się przedłużyć lub przekierować? Dziękuję 🙂
@matbla91 Tak, nowy termin odbioru Twojej przesyłki to 13.05.2023 r., do godz. 23:59.
Dziękuję 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Hej, mam ogromną prośbę o przekierowanie przesyłki A0002ZP0Y5 na nowy adres one box:
AL001EBE
Kościuszki 12
97-400 Bełchatów
Dziękuję
@wranglerek4 a z jakiego powodu mamy przekierować Twoją paczkę?
Zglosilem reklamacje i sprzedajacy wyslal towar na adres z poprzedniego zamowienia, a niestety nie ma mnie juz w tym miescie 😞 czy przekierowanie jest mozliwe?
@wranglerek4 niestety nie, paczkę możemy przekierować wyłącznie w przypadku problemów technicznych. To co mogę Ci zaproponować to jeszcze wydłużenie terminu odbioru (jeśli przesyłka jest już umieszczona w automacie).
Dziękuję za odpowiedź, w takim razie dam znac i poprosze o przedluzenie gdy paczka zostanie umieszczona w boxie. Pozdrawiam
@wranglerek4 oczywiście, jak dostaniesz powiadomienie, że paczka jest już gotowa do odbioru, napisz proszę tutaj ponownie. Pomożemy 🙂
Witam, mam podobne pytanie. Zamówiłem przesyłkę z dostawą do zielonego paczkomatu ale trochę pozmieniały mi się plany i nie dam rady jej jutro odebrać tak jak planowałem (ze względu na wyjazd). Czy można dokonać „ekstremalnego” przekierowania tj. z docelowego paczkomatu we Wrocławiu na…Gdynię? Bo tam będę przez weekend. Paczka A0004L35O3 - np. do automatu AL010GA1 w Gdyni
@olifantor nie możemy tego zrobić, ale możemy przedłużyć odbiór tej przesyłki. Obecnie czas na jej odebranie masz do 16.10.2023 do 11:00. Napisz do kiedy mamy przedłużyć odbiór?
Dziękuję za odpowiedź. Ten termin co jest tj. poniedziałek będzie wystarczający 🙂