anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przesyłka Allegro Box opóźniona

Beti19001
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry,

bardzo proszę o informację o terminie dostarczenia przesyłki oznaczonej jako opóźniona- bardzo zależy mi na czasie.

Nr przesyłki A000JKXA94

pozdrawiam

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Allegro_One
Ekspert Allegro.pl

@Beti19001 Nie możemy podać dokładnego terminu. Paczka zostanie dostarczona najszybciej jak to możliwe.

oznacz moderatorów

Beti19001
#8 Zapaleniec#

Kto w takim razie może udzielić mi takiej odpowiedzi? Termin dostarczenia wskazany przy zakupie minął. Z kim mam się skontaktować żeby dostać konkretną odpowiedź?

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Beti19001 a jaki termin, przewidywany ? nikt nie gwarantował daty dostawy 😞 napisz do sprzedawcy o ile to zakup od firmy niech złoży reklamację a na przyszłość są inni przewoźnicy 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Beti19001
#8 Zapaleniec#

Nie pytam o rozwiązania na przyszłość tylko o termin dostawy przesyłki konkretnej to raz. Dwa- kontaktowałam się ze sprzedawcą i poinformował mnie o opóźnieniu ze strony przewoźnika, na co on nie ma wpływu, a reklamacja mnie nie interesuje, bo i tak musiałam wyjechać nie odebrawszy przesyłki w terminie i reklamacja tego nie zmieni. Normalnie jest telefon wszędzie podany gdzie można zadzwonić i zapytać, a tu piszemy na forach jak w średniowieczu. Pytam o kontakt gdzie mogę uzyskać informację konkretną. Trzy- świadomie wybrałam Allegro Ona Box, bo miał wskazaną najkrótszą datę dostawy przesyłki, która była mi potrzeba na ten weekend. Pozostałe opcje były na kolejny tydzień, co mi nie odpowiadało. Teraz musi tę przesyłka ktoś odebrać za mnie, więc chcę wiedzieć kiedy. Jeśli czarujesz z fusów i możesz odpowiedzieć to dawaj, a nie udzielaj informacji nie na temat.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Najkrótszą datę ma zawsze inpost. No może z wyjątkiem kilku dużych miast gdzie one rzeczywiście działa dobrze. Reszta to pic marketingowy allegro, ich dostawa, ich zyski, ich przekłamane zielone czasy dostawy, nerwy sprzedających i zawód kupujących. To przymusowa dostawa, bez niej firma nie może wysyłać smart. Z nią ciągle jakieś tego typu kwiatki... Takich postów to już tu z tysiąc jest.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Beti19001 Nikt Ci takiej dokładnej odpowiedzi nie udzieli, tu niektórzy się cieszą jak dotrze.

oznacz moderatorów