Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
zachciało mi się z ciekawości przetestować OneBox... Przesyłka ALE00002410BDC6 nadana szybko (04.08), dziś rano status "Powtórne awizo", potem kolejny "Przesyłka oczekuje na wyznaczenie punktu alternatywnego" i cisza. Nic do mnie nie przyszło, sam sprawdziłem... Co dalej? Sprzedawcy zgłosiłem.
Dzięki z góry za pomoc.
Pozdrawiam
PS. Testy uznaję za udane, wracam do inpostu...
@Client:86240114 otrzymaliśmy odpowiedź od przewoźnika. Przesyłka powinna zostać dzisaj dostarczona. Przepraszamy za trudności!
Paczka wczoraj nie została dostarczona i zapewne dzisiaj też już nie będzie ze względu na późną godzinę. Czy są jakieś nowe informacje od przewoźnika??
@Client:86240114 Poczekajmy dziś do końca dnia, jeśli paczka nadal nie będzie dostarczona, będziemy ponownie interweniować w Twojej sprawie.
Dni lecą, a przesyłki jak nie było tak nie ma...
Cokolwiek nowego w sprawie? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Ja tego badziewia nie zamierzam testować. Stoi to (ten ich paczkomat) jakiś uschnięty bluszcz go obłazi i nikt niego nie korzysta.
Dzień dobry,
Przesyłka o nr ALE00002552D14A: nadana 11.08, dziś mamy 17.08 i wciąż niedostarczona, cały czas od 12.08 wyświetla się komunikat:
Przesyłka oczekuje na wyznaczenie punktu alternatywnego
Jak mogę ruszyć sprawę? Dziecko oczekuje na prezent na urodziny. Pierwszy i ostatni raz Allegro One.
Pozdrawiam
Tomek
Niestety ale automaty paczkowe allegro nie są idealne i często są problemy o których tu na forum już wiele napisano .Oczekiwanie na paczkę w tej formie dostawy ,zwłaszcza teraz w sezonie urlopowym około tygodnia to jeszcze nie jest długo ,Do końca tygodnia powinna dojść ale warto zastanowić się nad wyborem innej formy dostawy ,zwłaszcza jak zależy na czasie.
@tomekkomon bardzo nam przykro z powodu opóźnienia! Wyjaśniamy to z przewoźnikiem, gdy tylko otrzymamy odpowiedź w tej sprawie damy znać!
@tomekkomon przepraszamy, że czekałeś! Otrzymaliśmy potwierdzenie od przewoźnika, że przesyłka została dostarczona do automatu paczkowego.
Przepraszamy z trudności!
U mnie tak samo. Dwie przesyłki, zamówione wczoraj. Nie wierzę, że ten paczkomat jest również serwisowany albo zapełniony. Pierwszy test i ostatni. Zależało mi na czasie. Chyba szybciej będzie zamówić jeszcze raz, przez InPost czy kuriera a te oczekujące zwrócić ja przyjdą.
Dziękuję, wracam do InPost
@Txthor Czy możesz podać mi numery przesyłek, których dotyczy ta sytuacja?
Przesyłki numer ALE0000265FDAE2 oraz ALE0000265BFAD6