Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Co mam zrobić?
A000IRP4F9
A ja w dalszym ciągu twierdzę że system jest nienaprawialny.
Błędy się zdarzają i każdy z nas potrafi je naprawić i przy okazji uczy się na błedach. W systemach korporacyjnych, centralnie zarządzanych nikt się na błędach nie uczy, pracownik ma wykonywać polecenia, a nie naprawiać czy udoskonalać system. Od ulepszeń są inni, dobrze jeśli się zdarzy że owi ulepszacze mają jakieś pojęcie co naprawiają i po co to robią.
Jeszcze wiele kolejnych paczek utknie w Zabierzowie bo tak ma być, ważne że system działa.
Dlatego takie systemy prędzej czy później upadają, doskonały przykłąd - komuna.
cO możesz zrobić ? W zasadzie nic nie przyspieszysz, trzeba czekać cierpliwe na paczkę mi tez na święta nie doszła. Dzisiaj jeszcze masz szanse stacjonarnie zrobić 🙂
Też mam ten problem. Czy ktokolwiek otrzymał paczkę, która tam utknęła? Jeśli tak, to po jakim czasie?
@Client:48535572 Podaj mi proszę numer przesyłki, o, która chodzi.
Mój numer przesyłki: A000J3LDH5
@w_kiwi mój numer przesyłki A000J3LDH5
Mam ten sam problem. Czy komukolwiek z was udało się dostać przesyłkę?
A000JDRYL9
U mnie jest to samo, tylko moja 3 kwietnia o północy zostala podobno przerzucona z Zabierzowa do sortowni - od tamtej pory stoi i nic się z nią nie dzieje.
Póki co nikt z czatu i mailowo nie potrafi mi pomóc - nie mogę zrezygnować z zakupu, zanim paczka nie dotrze do paczkomatu (!), na maile nikt nie odpisuje, jedyne co poradzili mi na czacie, to że dopiero po 30 dniach mogę zgłosić zaginięcie paczki 🙂
Więc dawaj znać, gdyby u ciebie coś ruszyło.
A000JDRYL9
Moja przesylka A000JEL6H8 od 3.04 utknela w Zabierzowie. Usluga warta odszkodowania.
I cos się ruszyło, bo widzę, że Zabierzów dalej w formie moja na razie od 21.05 od rana przyjęta w oddziale i cisza co gorsza dziś tam trafiła druga paczka. 😄
U mnie podobna sytuacja, już żałuję że wybrałam opcje Allegro OneBox - przewidywany czas dostawy na wczoraj, tymczasem paczka utknęła w Zabierzowie - bo czemu by nie... akurat to przesyłka, która była potrzebna na już, a teraz czytając powyższe wiadomości to się zastanawiam czy w ogóle dotrze.. a dla porównania wczoraj zamówiona rzecz z dostawą Inpost już czeka na odbiór...
Poklikałem te numery paczek z tematu i widzę, że dwie zgłosili jako uszkodzone kilka doszło po tygodniu jedna wróciła nieodebrana, więc jest szansa, ale i tak to kpina, to nie jest jakość kuriera.
@Farganuska to jest jakość Allegro One 😉 Jeśli coś się zmienia u tego przewoźnika to tylko na gorsze.
Nie ruszyło. Sprzedawca się nade mną zlitował i wysłał produkt drugi raz. Inpostem. Doszło od razu 🙂
A przesyłka z Allegro One Box ma dalej ten sam status od 3 kwietnia.
Faktycznie twoja wisi, daj spokój. Oczywiście wziąłem to allegro one, bo było jako kurier klikniete bazowo heh, ale to ostatni raz się dałem nabrać. Mam dość blisko, ale pewnie i tak się tam nie mam po co wybierać jeśli moje paczki się nie ruszą.
Zadzwoniłem do kuriera, który mi normalnie paczki dostarczał kiedyś wcześniej, ale się okazało, że to inny rewir 😄 Magazyn Zabierzów dalej gra w głuchy telefon dla infolinii czy obsługi Allegro, wiec moje paczki nadal zamrożone na tym samym statusie.
Przetestowałam Allegro One i jestem rozczarowana. Wyjeżdżmy dziś o 15. Zamówiliśmy mapy, które miały być wczoraj... Teraz zapewne wrócą do sprzedawcy, bo do poniedziałku nie będziemy w stanie jej odebrać... A000TUBQ31.