Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam zamówiłem paczkę do maszyny Allegro one box zielony dnia 31.05 paczka chyba powinna być na następny dzień czyli na piątek ponieważ sprzedawca wysłał przedmiot w czwartek ale ani w aplikacji Allegro ani na numer tel bądź meila mi nic nie przyszło że paczka jest w doręczeniu tylko od czwartku jest w magazynie mogę poprosić o odpowiedź kogoś ? Numer zamówienia ALE00009C6C6A54
@Client:63904644 rozpoczęliśmy już proces weryfikacji losów przesyłki. Będziemy Cię informować w sprawie o numerze 33875589.
@Allegro_One Dobrze oczekuje
@Client:63904644 bądź mym klientem 😀 , wiem ,że już nigdy nie zdecydujesz się na ta formę przesyłki .
I jak nadal czekam na status
A kupiłeś od firmy czy prywatnego sprzedającego?
Firmy
A pytałeś sprzedającego? On odpowiada za przesyłkę do chwili doręczenia.
Tak pytałem niby napisał do Allegro ale nie dostał nadal odp od Allegro ani ja a paczka dużo dla mnie znaczy
@Client:63904644 prosimy, abyś kontaktował się w tej sprawie drogą mailową w zgłoszeniu o numerze 33875597. Tam będą przekazywane Ci wszelkie informacje.
niby odpowiada ale tylko na papierze, bo co on może? jak ma ją popędzić? już lepiej samemu dostac numer do swojego oddziału albo kuriera rejonowego i z nimi obgadywać szczegóły.
Na jaki mail?
@Client:63904644 przepraszamy najmocniej. Wskazany numer sprawy dotyczył sprzedawcy, który zgłosił nam problem z Twoją przesyłką. Widzimy, że prowadzisz już korespondencję o numerze 33957998. Jak tylko uda nam się ustalić losy przesyłki, poinformujemy Cię o tym mailowo.
@Client:63904644 norma, według regulaminu powinna być dziś mają 2 dni robocze, ale przeważnie mieszczą się w 7 dniach 😄 a możesz zdradzić nam co wpłynęło na wybór tej dostawy ?
Bo tylko ona była dla mnie odpowiednia lecz jak by była opcja dostawy do paczkomatu inpost to bym inpost wybrał