anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pytanie o paczke Allegro One

mikisajan
#8 Zapaleniec#

Mam pytanie  o dostarczeniu paczki do paczkomatu allegro one zielony nr przesyłki to A000FG24H6 . Do której kurierzy dostarczają paczki ? bo od godziny 7:30 mam status że paczka jest w doręczeniu, a już jest prawie 21:30. Niewiem czy paczka zostanie dzisiaj  doręczona. I z kim sie kontaktować żeby paczka nie została zwrócona do nadawcy , tylko łaskiwie dostarczona do paczkomatu. To pierwsza taka sytuacja z dostawą przez allegro one

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@mikisajan Paczka powinna dzisiaj zostać umieszczona w automacie Allegro One Box. 🙂 

oznacz moderatorów

mikisajan
#8 Zapaleniec#

Oby bo to troche dziwnie  że ją doręczają od ponad doby 🙂 Fakt wczoraj międzi 18 a 20 nie było prądu u mnie na osiedlu i paczkomat też nie miał zasilania , może dlatego paczka nie doszła wczoraj

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@mikisajan Przykro mi, ale przesyłka zostanie odesłana do nadawcy, ponieważ jest ponadgabarytowa. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mikisajan
#8 Zapaleniec#

Ok to wiecie że to sie informuje o takich rzeczach i teraz co zakupiłem towar na raty i co mam teraz zrobić bo spłacać ich nie będe

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@mikisajan Gdy sprzedawca zleci zwrot, środki zostaną zwrócone tam, skąd przyszły, czyli na saldo Allegro Pay. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mikisajan
#8 Zapaleniec#

Jeszcze mam jedno pytanko na stronie allegro zgłosiłem jeszcze zwrot towaru i niewiem czy dobrze zrobiłem ?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@mikisajan tak, wszystko jest w jak najlepszym porządku, więc gdy paczka wróci do sprzedającego, powinien zlecić dla Ciebie zwrot do Allegro Pay i saldo na Twoim koncie zostanie odpowiednio rozliczone. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mikisajan
#8 Zapaleniec#

Coś dziwnego sie stało z zamówieniem i z  tą paczką która podobno wraca do nadawcy bo dzisiaj rano weszłem na allegro i niewiadomo z kąd pojawiła się druga paczka od tego sprzedającego która teoretycznie bedzie jechać do mnie . Rozmawiałem z nim i on wysłał tylko tą jedą paczkę i drugiej nie szykował. Paczka ma inny numer . Oboje teraz czekamy jak się to rozwinie.Niewiem o co z tym chodzi i dodaje zdjęcie dla podgladualedrogo.png

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@mikisajan Przesyłka otrzymała nową etykietę, na której zostanie zwrócona do nadawcy. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mikisajan
#8 Zapaleniec#

To rozumniem że ta druga etykieta którą widze na allegro jest już na tej pacze i ona pójdzie wkrótce z magazynu z powrotem do nadawcy , pytam bo fizycznie ja paczki nie miałem u siebie i pierwszy raz coś zwracam przez allegro

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@mikisajan Tak, dokładnie. Jest to etykieta, którą nakleił kurier, by skierować paczkę do zwrotu. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów