Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zwróciłem uszkodzony towar do sprzedającego i od paru dni widnieje mi status „zwrot w drodze”
No i?
@Monika__L no ... i , kolekcja się powiększa @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Nie wiem co robić
A co wynika ze śledzenia przesyłki
No, że przesyłka jest w drodze od 3/4 dni. Co ona przez Hiszpanię idzie?
To jak masz jej numer to kontaktuj się z przewoznikiem
chyba że podas go tu to może ktoś z nas się zlituje i spyta
Pani jest strasznie niemiła. Widać, że Pani nic nie robi i tylko siedzi na forum i uprzykrza innym życie. Jak nasz naród ma się rozwijać, skoro inni robią pod górkę swoim rodakom? Nawet tak o proste rzeczy
Bo to się w głowie nie mieści.
Pisze Pani posta, Mamy tam jedno zdanie. I gdzie jest pytanie? Nigdzie. To zdanie oznajmujące. Co mamy z tym zrobić? Wysłuchaliśmy, pokiwaliśmy głowami i ... poszliśmy do domu. Bo co tu zrobić? Czemu ludzie się wysługują innymi zamiast sami zadziałać a nie biadolić? Wziąć numer paczki, znaleźć numer na infolinię i popchnąć ją do przodu. Minęła dniówka, a Pani zapewne dalej nie ma wiedzy co z paczką. Energia w próżnię.
Piszę, żeby się doradzić kogoś skoro nie potrafię znaleźć informacji. Z supportem Allegro się kontaktowaŁEM i nic nie poradzili. Skąd mam wiedzieć co z zwrotem? Życzę powodzenia w dalszym życiu i szukaniu przyjaciół jak tam Pani będzie ładować wszystkim kłody pod nogi 😉