Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówiłem zakup z dostawą kurierem allegro one, kurier nie raczył nawet wyjść z samochodu i skorzystać z domofonu, w zasadzie to nie wiem czy w ogóle był pod domem, zadzwonił na telefon którego nie zdążyłem odebrać oddzwaniałem 5s po rozłączeniu się, oczywiście nie raczył już odebrać... natomiast info ze nie dostarczono przesyłki z powodu mojej nieobecności w domu przyszlo natychmiast.... KPINA może warto pomyśleć o doborze pracowników.
Tel. Do kuriera +48 511 578 021, nr zamówienia A00003GPZ1
To formularz reklamacyjny dostawy a nie skargi na kuriera, odpowiedź na reklamacje po tygodniu raczej nie jest w tym przypadku sensowna
Pozdrawiam
Może @Allegro_One pomoże? 🙄
@rkarolek na stronie https://allegro.pl/kampania/one/kurier masz na samym dole telefon kontaktowy podany. Spróbuj tam.
@medalik_2009 Moderatorzy jednak żyją, ale w innych tematach odnośnie Allegro One gdzie są wywoływani nie raczą się udzielić :).
Najlepiej odpowiedzieć "Skorzystaj z formularza reklamacyjnego".A jak negatyw za czas dostawy wpadnie, to będzię "kupujacy ma prawo do subiektywnej oceny" i nie ma podstaw do usunięcia komentarza.