10.11.2025 wdrożyliśmy darmowe przedłużenie terminu odbioru przesyłek Allegro One
Jak było do tej pory?
Przesyłkę mogliście odebrać w ciągu 48 godzin roboczych. Nie udostępnialiśmy opcji samodzielnego przedłużenia tego czasu na odbiór paczki.
Co zmieniliśmy?
Udostępniamy opcję, która pozwala na darmowe przedłużenie czasu na odbiór paczki o kolejne 24 godziny (liczone od momentu upłynięcia pierwotnego terminu).
Opcja pokaże się w zakładce Moje przesyłki na 24h przed wygaśnięciem pierwotnego czasu na odbiór. Przedłużenie możliwe jest jednorazowo dla danej przesyłki.
Przy oczekującej przesyłce zobaczycie informację przedłuż czas na odbiór za darmo - po kliknięciu wystarczy zaakceptować Oświadczenia i zgody i wybrać opcję [Przedłużam]. W kolejnym kroku zobaczycie nowy termin na podjęcie przesyłki.
poprosze o przedłużenie o 24h odbioru paczki nr A003GM4UI3
@antosia-a1 Proszę barszo, gotowe!
@MiMary większego bajzlu nie dało się zrobić , chroniczne przepełnienie automatów , ot i cały ambaras
@mdrogeria Jak widzisz oo liczbie próśb o przedłużenie czasu na odbiór, to do końca od nas zależy wkestia przesyłek zalegających w automatach.
@w_kiwi taak , i tych , które z doręczenia wróciły na oddziału z powodu braku miejsca w automacie lub zostały przekierowane o innych oddalonych punktów , ale to tylko w ramach poprawy kondycji klientów .
Cz mogę poprosić k przedłużenie czasu odbioru A003HPYN27. O 24 h
@siromator proszę, gotowe.
Dzień dobry, czy mogłabym prosić o przedłużenie odbioru przesyłki A003HKDBT3 o 24h? Nie widzę niestety opcji przedłużenie u siebie w apce.
@emma przedłużyłam możliwość odbioru paczki 🙂
Dziękuję bardzo 😊
Proszę o przedłużenie przesyłki A003HP5502 o 48h. Przy próbie przedłużenia w aplikacji po potwierdzeniu zwracany jest błąd.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@asmyks Przedłużyłam odbiór.
Dzień dobry. Bardzo proszę o przedłużenie przesyłki A003HM95K8 Sam nie mogę tego zrobić z poziomu aplikacji. Bardzo proszę o przedłużenie.
@Marek-04_2007 Paczka przedłużona.
Dzień dobry,
proszę o przedłużenie odbioru przesyłki nr A003HTNUL0 o 48h.
Dziękuję!
@sagittarius_ Przedłużyłam odbiór.
Witam, niestety nie mam takiej opcji, czy mogłabym prosić o przedłużenie odbioru?
nr paczki A003HU9G30
@Client:44017363 jasne, przedłużyłam termin odbioru Twojej przesyłki o 48 godzin.
Dzień dobry, czy mogę prosić o przedłużenie o 48h odbioru przesyłki nr A003I4PFP0 ?
Dzień dobry,
proszę o przedłużenie pobytu paczki one box dla nr przesyłki A003IMJTG3.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc 🙂