anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

weryfikacja konta podejrzany email

J-DARK
#7 Wielbiciel#

allegro

Ważne: Weryfikacja danych konta

Drogi izabela

Doceniamy Twoje zaangażowanie w korzystanie z naszej platformy Allegro.pl. Aby zapewnić bezpieczeństwo i integralność naszej społeczności, konieczna jest weryfikacja danych związanych z Twoim kontem.

W celu zachowania aktywności i pełnej funkcjonalności Twojego konta, uprzejmie prosimy o ukończenie procesu weryfikacji w ciągu 48 godzin. Brak weryfikacji może skutkować zawieszeniem lub zablokowaniem Twojego konta do czasu zakończenia procesu weryfikacji.

[edycja]

Rozumiemy, że może to być nieco uciążliwe, ale jest to niezbędne dla utrzymania zaufania i bezpieczeństwa naszej społeczności. Bardzo dziękujemy za współpracę w tej kwestii.

Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub potrzebujesz dodatkowej pomocy, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta.

Zespół AIIegro

czy ktos miał podobny problem nie wiem o co chodzi email troche dziwny :Allegro Informacja <kontakt@fakturyspola.pl

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

br.
#21 Demiurg#

@J-DARK   To oszustwo proszę nie odpowiadać.

Ja miałem chyba dwukrotnie podobne maile tylko te do mnie były z innego adresu nadania.

Możesz wysłąć tą wiadomość na phishing@allegro.pl

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@J-DARK Przekieruj otrzymanego maila na adres: phishing@allegro.pl. Zajmiemy się tą sprawą niezwłocznie.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów