anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem ze wskazaniem alternatywnego Allegro One Box

Client:101019287
#7 Wielbiciel#

Witajcie,

13.09.2023 otrzymałam informację, że zielony Allegro Box, do którego skierowałam przesyłkę, jest przepełniony. Informacja przyszła e-mailem od Allegro. W mailu był link, za pomocą którego można było przekierować przesyłkę. Zrobiłam to, przekierowałam do innego automatu i na stronie wyświetliła się informacja, że wszystko OK.

Miałam przekierować przesyłkę do 13.09 do godz. 22.00, a zrobiłam to tego dnia o 20.00, czyli zmieściłam się w czasie.

Niestety w aplikacji Allegro i na moim profilu po zalogowaniu się do niego dzisiaj nadal widoczna jest informacja z godziny 18.25 z 12.09.2023, że przesyłka oczekuje na przekierowanie. Nie widzę innej możliwości wskazania alternatywnego One Box, jak tylko przez link w e-mailu. Proszę o pomoc, co mogę zrobić?

Przy przesyłce jest info, że została odesłana do magazynu. Jakich szczegółów potrzebujecie, by mi pomóc? Nr przesyłki to: A0002TVZK3.

Z góry dziękuję.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:101019287 sprawdziliśmy status Twojej przesyłki i mamy w systemie przekierowanie z 13.09.2023, z godz. 20:00. Twoja paczka powinna jutro trafić do odbioru, więc poczekaj proszę cierpliwie. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Dobry wieczór,

Niestety przesyłka nie pojawiła się w Allegro One Box. W aplikacji Allegro nadal jest informacja, że czeka na przekierowanie. Po zalogowaniu się na mój profil w Allegro widzę, że przesyłka ma status "w drodze od Od 12. wrz. 12:56", a jako punkt odbioru wskazany jest automat One Box, który był przeładowany.

Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:101019287 Cześć, bardzo nam przykro, że tyle to trwa. Skontaktowaliśmy się z oddziałem i paczka powinna zostać doręczona dzisiaj do końca dnia lub maksymalnie do poniedziałku.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Cześć,

Przesyłka dotarła do automatu alternatywnego dzisiaj około południa. Bardzo dziękuję za pomoc. Co prawda opakowanie było uszkodzone (rozerwane), pogięte i wyglądało, jakby ktoś postanowił przetestować jego wytrzymałość, ale szczęśliwie nic nie wypadło ze środka, a zawartość nie została uszkodzona. Dziękuję za szybki i konkretny kontakt i załatwienie sprawy. Tę metodę rozwiązywania problemów będę polecać innym.

Z serdecznymi pozdrowieniami

Malwina F.

oznacz moderatorów