Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Drogi izabela
Doceniamy Twoje zaangażowanie w korzystanie z naszej platformy Allegro.pl. Aby zapewnić bezpieczeństwo i integralność naszej społeczności, konieczna jest weryfikacja danych związanych z Twoim kontem.
W celu zachowania aktywności i pełnej funkcjonalności Twojego konta, uprzejmie prosimy o ukończenie procesu weryfikacji w ciągu 48 godzin. Brak weryfikacji może skutkować zawieszeniem lub zablokowaniem Twojego konta do czasu zakończenia procesu weryfikacji.
[edycja]
Rozumiemy, że może to być nieco uciążliwe, ale jest to niezbędne dla utrzymania zaufania i bezpieczeństwa naszej społeczności. Bardzo dziękujemy za współpracę w tej kwestii.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub potrzebujesz dodatkowej pomocy, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta.
Zespół AIIegro
czy ktos miał podobny problem nie wiem o co chodzi email troche dziwny :Allegro Informacja <kontakt@fakturyspola.pl
@J-DARK To oszustwo proszę nie odpowiadać.
Ja miałem chyba dwukrotnie podobne maile tylko te do mnie były z innego adresu nadania.
Możesz wysłąć tą wiadomość na phishing@allegro.pl
@J-DARK Przekieruj otrzymanego maila na adres: phishing@allegro.pl. Zajmiemy się tą sprawą niezwłocznie.