anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wygrana licytacja brak towaru w magazynie.

Aneta-02-10
#7 Wielbiciel

Wygrałam dwie licytacje u jednego sprzedającego. Kwoty jak na produkty nie były zbyt wysokie a dzisiaj dostaje wiadomość że jak na złość obydwóch produktów niema w magazynie. Taki dziwny zbieg okoliczności. Oczywiście sprzedający napisał że zwróci mi pieniądze ale jakoś nie chce mi się wierzyć że nagle obu produktów niema w magazynie. Czy da się takie kretactwo ukarać w jakiś sposób??? W końcu uczciwie wygrałam licytacje a że sprzedające mu nie podoba się niska kwota to już nie mój problem raczej. 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Jak wygrałaś w licytacji to sprzedawca nie może tego negować i powinien towar wysłać a jak na serio nie ma to zawsze może dokupić u konkurencji . Zdarza się że towar który dobrze schodzi a jest wystawiany na kilku portalach czasem się kończy . 

oznacz moderatorów

Aneta-02-10
#7 Wielbiciel

No właśnie sprzedawca zwrócił mi koszt jednej rzeczy a że wystawiłam mu komentarz odpowiedni do sytuacji druga rzecz wysłał pomimo iż nie miał jej w magazynie. Tym bardzie mi to że tak powiem nie pasuje i potwierdza moja tezę że w licytacji padła niższa kwota nic przypuszczał dlatego towar nie został wysłany. 

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Aneta-02-10 to są tylko domniemania musiałabyś mieć dowód. Zresztą jak oddał kasę to allegro nic nie będzie z tym robić. Sprzedawca może mieć tlwar wystawiony na różnych platformach ten sam po 1 szt i czasem się sprzeda na 2 naraz i jest taka sytuacja jak twoja

oznacz moderatorów