Cześć, proszę o pomoc w sprawie zawieszonego konta Allegro.
Założyłam konto, ponieważ chciałam kupić laptopa na raty 0%. Po złożeniu wniosku bank zaakceptował finansowanie, jednak umowa została później rozwiązana, ponieważ operator płatności nie potwierdził finalizacji transakcji.
Po ponownej próbie zakupu moje konto zostało zawieszone. Przesłałam już wymagane dokumenty do weryfikacji, w tym dowód tożsamości i zdjęcie. Czekam już drugi tydzień na jakąkolwiek konkretną informację w tej sprawie, a konto nadal pozostaje zawieszone.
Czy ktoś z moderatorów może sprawdzić status mojej weryfikacji i pomóc w rozwiązaniu tej sytuacji? Bardzo zależy mi na odblokowaniu konta, ponieważ chciałam sfinalizować zakup komputera.
Z góry dziękuję za pomoc.
Cześć, @Client:148489751! Rozumiem, że zależy Tobie na szybkim załatwieniu sprawy, jednak na forum nie mamy możliwości pomóc w odblokowaniu konta. 😔 Kwestie związane z blokadą można wyjaśnić jedynie z działem, który ją nałożył. Widzę, że przesłałaś do nas kilka wiadomości w tej sprawie, proszę nie powielaj ich, ponieważ nie przyśpieszy to rozwiązania. Muszę poprosić Cię jeszcze o cierpliwość i zaczekanie na odpowiedź. Z mojej strony zwiększyłam priorytet dla Twojego zgłoszenia.