Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dnia 14.10 nadałam zwrot zamówienia ( buty o wartości 860zl które mi nie pasowały) . Otrzymałam kod zwrotu i tym kodem otworzyłam skrytke w paczkomacie allegro one box. Po zamknięciu skrytki nie otrzymałam żadnej informacji o nadaniu paczki. Allegro twierdzi że paczka nie posiada numeru przesyłki oraz że nie mają pewności czy tak naprawdę nadałam ta paczkę. Gdybym przewidziała tą sytuację bym nagrała moment nadania paczki w paczkomacie. Oczywiście do tej pory nikt nie jest w stanie mi pomóc. Sprawa niby została przekazana dalej ( nie wiem nawet gdzie bo nie otrzymałam tej informacji) i od tygodnia cisza. Przy każdym paczkomacie jest kamera, kodem zwrotu otworzyłam skrytke więc system musiał gdzieś to zakodować że faktycznie ta paczkę nadałam. Dziś minął termin zwrotu do nadawcy a ja zostałam bez butów i jestem stratna 860zł. Nie zostawię tej sprawy z pewnością. To z mojej strony mogę obiecać.
@Elmirka8 reklamację złóż
Czas rozpatrzenia to 30 dni a często uznają za zaginioną po 30 dniach + reklamacja więc to potrwa, a jak się znajdą i wyruszą w drogę bez obaw odstąpienie jest ważne tyle że sprzedawca wstrzyma się ze zwrotem kasy do otrzymania paczki 😞
@Elmirka8 Jeżeli jest to zwrot ze Smartem to Ty jak kupujący nie odpowiadasz już za przesyłkę po jej nadaniu stroną jest Allegro i niech tak sprzedający kieruje swoje żale, ma Ci zwrócić środki w regulaminowym czasie.
@Elmirka8 Wskaż proszę numer przesyłki, o którą chodzi.