Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Nie możemy zamówić Kuriera Oolne Box, ani nawet wygenerować etykiety. Albo ostatni krok trwa w nieskończoność, albo pojawia się komunikat:
API przeciwnika jest tymczasowo niedostępne. Ponow próbę później.
Oczywiście temat występuje także w trybie Incognito. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Coś wiadomo?
Możesz mieć problemy z nadawaniem przesyłek Allegro One. W piątek wszystko działało.
mogę mieć ? ja mam problemy !!!!
wyskakuje mi komunikat Możesz mieć problemy z nadawaniem przesyłek Allegro One.
Mam też zasadnicze pytanie- czy będziecie usuwać ewentualne negatywy od kupujących którzy nie otrzymają na czas paczek przez wasze błędy czy jak zwykle będzie odpowiedź konsultanta "niestety nie możemy ocenić czy nie było kontaktu z klientem i relacji, kupujący miał prawo wystawić dowolną ocenę". Bo nie każdy kupujący jest wyrozumiały i są tacy którzy za dzień opóźnienia i tutaj nie z winy sprzedającego walą negatywami i pretensjami..
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Nie mogę wysłać następujących zamówień z powodu błędów związanych z Allegro ONE:
5d53a6f0-3452-11ee-9897-61c5537c0b9b
8fb7c4d0-33fa-11ee-9adb-9d17955d0d6d
Proszę o pomoc z zamówieniem 6723e9f0-33b8-11ee-9897-61c5537c0b9b.
Nie mogę wygenerować listu.
Kiedy zostanie naprawione nadawanie paczek allegro one ?
@juraszekczesci kuriera One nadasz tylko jak jesteś z
Obecnie z usługi można skorzystać w wybranych miastach Polski:
A nie jest tak że Allegro One (One Punkt, One Box) - w całej Polsce
Przesyłki odbiera UPS i dostarcza je do punktów odbioru i zielonych automatów Allegro One Box w całym kraju
@Modnamamacorka pisałem o One Kurierze autor wątku nie sprecyzował czy chodzi o punkty czy kuriera 🙂
To może wiesz jak wydrukować etytkietę kuriera bo mam taki problem że najpierw wyskakuje
Możesz mieć problemy z nadawaniem przesyłek Allegro One. a póżniej
API przewoźnika jest tymczasowo niedostępne. Ponów próbę później.
@Modnamamacorka Jest chwilowa awaria, musisz poczekać aż naprawią.
@Modnamamacorka @Client:112604949 dużo postów jest wiec pewnie coś padło 😞
Już doczytałam Dziękuję 🙂
W Bydgoszczy też nie można skorzystać z usługi.
Allegro One Box (Allegro One Box, zielony automat nie mogę wygenerować etykiety nadania ?
Pisz na tym wątku numer zamówienia to wykluczą z jakość sprzedaży
Rozwiązano: [7.08.2023] Nie można generować etykiet – Strona 2 - Społeczność Allegro - 616051