anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro One Box

obek11
#7 Wielbiciel#

Paczka wyslana przez paczkomat Allegro One Box dnia 05.07.2024 nadal w drodze, numer przesyłki A000TE1BJ5, dziś jest 13.07.2024

Co się dzieje? pierwszy raz wysłałalem do klienta przez Allegro One Od i już problem. Nikt nie odpowiada, a klient się denerwuje

oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23

obek11
#7 Wielbiciel#

Ja już napisałem klientowi aby podał nr konta bankowego,  będę stratny za błędy Allegro i oddam pieniądze za towar który zgubiliście.

Jestem od 18 lat i zawsze uczciwie traktuje klientów i nie pozwolę na to aby tak klienta traktować. Zgubiłeś Allegro paczkę to powinieneś zwrócić pieniądze klientowi ale widzę że nie macie zamiaru. Więc niech ja będę stratny i oddam te pieniądze za Was.

Mam dość pisania i proszenia się o naprawienie waszego błędu. Ja nie mam czasu dziennie o 2 tygodni tylko pisać po wszystch forach, rekmalamcjach i dyskusjach. To jest nie poważne traktowanie klienta. 

oznacz moderatorów

obek11
#7 Wielbiciel#

Ja już napisałem klientowi aby podał nr konta bankowego,  będę stratny za błędy Allegro i oddam pieniądze za towar który zgubiliście.

Jestem od 18 lat i zawsze uczciwie traktuje klientów i nie pozwolę na to aby tak klienta traktować. Zgubiłeś Allegro paczkę to powinieneś zwrócić pieniądze klientowi ale widzę że nie macie zamiaru. Więc niech ja będę stratny i oddam te pieniądze za Was.

Mam dość pisania i proszenia się o naprawienie waszego błędu. Ja nie mam czasu dziennie o 2 tygodni tylko pisać po wszystch forach, rekmalamcjach i dyskusjach. To jest niepoważne traktowanie klienta. 

@la_nika 

oznacz moderatorów

Nada_brand
#8 Zapaleniec#

A czego ty oczekujesz? 

Allegro Delivery to jakaś patologia wysyłkowa. Paczki dostarczane po kilku dniach, DPD nie odpisuje im na reklamacje. Jak był UPS to jeszcze jakoś to wyglądało, od czasu zmiany na UPS i DPD paczki wybierane tym drugim przewoźnikiem krążą po oddziałach po tydzień. 
Cóż tak to jest jak się próbuje iść na wojnę z InPost, a wystarczyło podjąć współpracę z nimi jak UPS nie dawał sobie rady z taką ilością paczek. 

Mają to co chcą, niby wybierając Allegro Delivery sprzedawcę oprócz nadania paczki nic więcej nie interesuje. Dobre 😉 Reklamacje, dyskusje, wiadomości, telefony trafiają do sprzedawcy. Alllegro potrafi tylko dumne i głośne hasła rzucać. Na tym się kończy. 

oznacz moderatorów

obek11
#7 Wielbiciel#

Sprawa nadal nie została rozwiązana. Allegro napisało że jest problem z przesyłką. Po prostu ją zgubili. Do tej pory nie udało mi się odzyskać pieniędzy od Allegro za zagubiony towar. 

@ko_alka @la_nika 

oznacz moderatorów