anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro One kurier godzina graniczna

DrukujTanio
#11 Animator

Dlaczego nigdzie nie mogę ustawić godziny granicznej dla wysyłki Allegro One kurier własny Allegro ??

Czas na zlecenie podjazdu do 13:00. Wiec jak ktoś kupi o 12:59 jak ja mam zdązyć zapakować i zlecić podjazd do 13:00 skoro nigdzie nie mogę ustawić godziny granicznej.

Pisanie i pytania się Allegro nic nie daje, nikt nie raczy odpowiedzieć czy jest jakas godzina graniczna czy nie, tylko odpowiedzi że mogę sobie to ustawić. Gdzie jak wszystko jest tam szare, nawet mojego miasta nie ma w spisie dla dostepności tego kuriera, mimo że od 15 kwiatnia działa o czym też zostalismy poinformowani po południu jak już kilku klientów wybrało ta przesyłkę a pierwsze komunikaty były że ten kod pocztowy nie jest obsługiwany.

Co z ta godziną graniczną ??GG.jpg

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @DrukujTanio! Możesz proszę podać kod pocztowy, z którego nadajesz paczki? 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

DrukujTanio
#11 Animator

Kod to 44-217

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@DrukujTanio dziękuję, konsultuję kwestię braku możliwości wyboru Twojego miasta z listy i dam znać, gdy tylko ustalę szczegóły. Żeby ustawić godziny graniczne, najpierw będzie konieczne zaznaczenie miasta z listy, dopiero po tym będzie możliwości ustawienia godzin. 

Sandra
oznacz moderatorów

DrukujTanio
#11 Animator

Ale tam jest wszystko szare a Rybnika brak.

oznacz moderatorów

DrukujTanio
#11 Animator

AOO.jpg

Proszę mi podpowiedzieć po co pisze w nawiasie One, Orlen ?

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@DrukujTanio to oznaczenie dotyczy przesyłek, które mogą być obsłużone w ramach dostaw One Kuriera oraz Orlen. Po umówieniu podjazdu, wyświetlimy informację w zakładce Przesyłki i podjazdy, który przewoźnik zrealizuje podjazd.  

Sandra
oznacz moderatorów

DrukujTanio
#11 Animator

Czyli to dobry sposób na zrobienie się na szaro, trzeba podpisywać kto co odbiera bo można sobie tylko problemów narobić a najgorsze że nie wiadomo tego do czasu zrobienia zlecenia podjazdu.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@DrukujTanio wracam do Ciebie z informacją! W przypadku Twojego kodu pocztowego, należy wybrać z rozwijanej listy "katowice i okolice". Po zaznaczeniu tej opcji, pojawi się możliwość uzupełnienia godzin oraz dni tygodnia. Tutaj sprawdzisz jakie godziny podjazdu oferuje Allegro One Kurier dla twojego kodu pocztowego. 😊

Sandra
oznacz moderatorów

DrukujTanio
#11 Animator

Dziekuję, mam pytanie. Pytanie: Czy to dotyczy dostawy na jutro czy też na dziś ?

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@DrukujTanio jeżeli masz na myśli ustawienia czasów wysyłki w tym samym dniu to dotyczy to zarówno dostaw w tym samym dniu jak i następnym. 

Alicja
oznacz moderatorów

DrukujTanio
#11 Animator

Tylko pytanie. Czy z Rybnika do Katowic i okolice są wysyłki w tym samym dniu. Czy można wiedzieć czy jest mozliwośc dostwy w tym samym dniu z kojego kodu pocztowego ?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@DrukujTanio Możesz sprawdzić to tutaj. Dla kodu pocztowego, który masz podany w danych konta, otrzymałam taki rezultat:

w_kiwi_0-1776963891774.png

Wiktoria
oznacz moderatorów