Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
O co chodzi z tymi dostawami w kwestii Allegro Delivery?
Jesteśmy w zasięgu One Kurier więc mamy w cenniku włączony Allegro One (One Punkt, One Box, One Kurier).
Czy konieczne też będzie włączenie Allegro One (One Punkt, One Box) - tego bez kuriera?
Jeżeli tak, to po co? Czy wtedy przesyłki One będą odbierane przez trzech różnych kurierów? Jak to ma działać? Czy kurier One nie ogarnie wszystkich One Boxów?
Patrzę w tabelkę w artykule na stronie:
https://help.allegro.com/sell/pl/a/udostepnimy-nowy-program-dostaw-allegro-delivery-9gzAeRAyzs7
No i tak ma marginesie - kiedy oddzielicie One Kuriera od boxów, żeby można było nadawać większe przesyłki?
@logario_ig nie , jeśli jesteś w zasięgu kuriera to ustawiasz opcję z kurierem
@mdrogeria Na logikę tak, ale jak spojrzysz w ten artykuł, to w tabelce stoi, że jeżeli masz wersję z kurierem, to włączą ci też wersję bez kuriera. Dlatego pytam i poproszę odpowiedź od Allegro...
@logario_ig iiiii .... jakiś dziwoląg im wyszedł ,to bez sensu , po mojemu chodzi o wprowadzenie na siłę Orlen - u @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ coś Macie popićkane .
@mdrogeria O tutaj jeszcze sobie zobacz, na ten screenshot:
To chyba tak ma być, że po trzy One Box-y przyjedzie trzech kurierów...
@logario_ig skaranie , ja i tak zrzucam Łony w E -paka , nie mam zdrowia użerać się z kurierami , Pocztę nadaję od zaplecza , Inpost przyjeżdża , ale problemów od lat praltycznie nie ma , nie wiem jak z Orlenem , ale jutro zapytam czy przyjmuje , ale ostatmoo u nas automatów nastawiali , gzie paczkomat stoi tam i orlenowski również ,z DHL-e to samo , zielonych mało i nie po drodze ,ale z E-paka jest OK .