anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak możliwości wyłączenia OneKurier

expresszakupy
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,
Na tym koncie mam na stale włączone "One Kurier (własny kurier Allegro)".

Niestety z tego konta część towaru jest wysyłana z magazynu który nie jest w zasięgu OneKurier i z tego powodu tworząc ustawienia dostaw wyłączam usługi "One kurier".

Dzisiaj napotkałam że usługa OneKurier ponownie została włączona bez możliwości wyłączenia:

Zrzut ekranu_25-3-2025_9758_salescenter.allegro.com.jpeg

Proszę o udostępnieniu mi możliwości wyboru, z resztą na innym koncie taki problem nie występuje.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@expresszakupy Proszę, podaj oba kody pocztowe, z których wysyłasz przesyłki i wskaż również konto, o którym wspomniałaś. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

expresszakupy
#7 Wielbiciel#

konto na którym występuje problem expresszakupy

kody pocztowe z których wysyłam: 03-443 i 15-111

Również login do porównania na którym możliwość włączenia/wyłączenia OneKurier działa poprawnie: fantasy-finds

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@expresszakupy Dziękuję. Konsultuję opisaną przez Ciebie kwestię z odpowiednim zespołem. Wrócę tutaj z odpowiedzią. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@expresszakupy W książce adresowej dla konta expresszakupy masz wprowadzony jedynie adres Warszawski. Proszę, dodaj drugi adres. Podaj również tutaj pełen adres, z którego nadajesz (ten nie z Warszawy). Potrzebuję go do zgłoszenia prośby o wyłączenie. Usunę ten adres z forum. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

expresszakupy
#7 Wielbiciel#

Do książki adresowej dodałam ten adres, podaję również dla Państwa w celach wyłączenia

Pewny adres: [edytowano]

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@expresszakupy Dziękuję. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

expresszakupy
#7 Wielbiciel#

Dobry wieczór, 

Już mam możliwość wyłączenia One Kurier. Dziękuję za pomóc!

oznacz moderatorów