Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Mam straszny problem z One kurierem u mnie w Krakowie, pomimo stałych zleceń podjazdy kurierzy nie przyjeżdżają nawet 3 dni pod rząd!
Telefony na infolinie, zgłaszanie przez Allegro nic nie daje, nikt tam nie odbiera i nie odpisuje, nawet do Allegro.
Nie mogę wyłączyć tej metody dostawy bo polecę ze Smartem, klienci są wkurzeni bo przez algorytm czas dostawy dla tej metody to "na jutro".
Co robić.
@BRUTA_jhk śledząc wątki tutaj stwierdzam, że jak na okolicę Krakowa kurier One odwiedza Cię zdecydowanie częściej niż innych użytkowników allegro.
Cześć, @BRUTA_jhk. Proszę, podaj przykładowe numery przesyłek. Przekażę zgłoszenie do oddziału.
@MiMary
proszę wklejam przykładową przesyłkę która czekała na odbiór 2 dni.
@BRUTA_jhk, rozumiem, że tę przesyłkę kurier już odebrał. Czy na ten moment którekolwiek z Twoich zamówień oczekuje na podjęcie przez kuriera? Jeśli tak, to proszę o numer przesyłki.
@MiMary Proszę przeczytać dokładnie, nic nie daje wasze zgłaszanie do oddziału, ja sobie mogę zgłaszać ile chce wy możecie a oddział nie odpisuje i nie odbiera telefonu, to ma być Pani pomoc w sprawie?
@MiMary Nic nie daje przekazywanie sprawy do oddziału. Nie pomagacie w ogóle.