anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak podjazdu kuriera One kurier. Kraków

BRUTA_jhk
#9 Pomysłodawca#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  
Mam straszny problem z One kurierem u mnie w Krakowie, pomimo stałych zleceń podjazdy kurierzy nie przyjeżdżają nawet 3 dni pod rząd!

Telefony na infolinie, zgłaszanie przez Allegro nic nie daje, nikt tam nie odbiera i nie odpisuje, nawet do Allegro.

Nie mogę wyłączyć tej metody dostawy bo polecę ze Smartem, klienci są wkurzeni bo przez algorytm czas dostawy dla tej metody to "na jutro".

Co robić.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

@BRUTA_jhk śledząc wątki tutaj stwierdzam, że jak na okolicę Krakowa kurier One odwiedza Cię zdecydowanie częściej niż innych użytkowników allegro. 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @BRUTA_jhk. Proszę, podaj przykładowe numery przesyłek. Przekażę zgłoszenie do oddziału.  

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

BRUTA_jhk
#9 Pomysłodawca#

@MiMary 
proszę wklejam przykładową przesyłkę która czekała na odbiór 2 dni.Zrzut ekranu 2024-08-19 150058.png

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@BRUTA_jhk, rozumiem, że tę przesyłkę kurier już odebrał. Czy na ten moment którekolwiek z Twoich zamówień oczekuje na podjęcie przez kuriera? Jeśli tak, to proszę o numer przesyłki.  

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

BRUTA_jhk
#9 Pomysłodawca#

@MiMary Proszę przeczytać dokładnie, nic nie daje wasze zgłaszanie do oddziału, ja sobie mogę zgłaszać ile chce wy możecie a oddział nie odpisuje i nie odbiera telefonu, to ma być Pani pomoc w sprawie?

oznacz moderatorów

BRUTA_jhk
#9 Pomysłodawca#

@MiMary Nic nie daje przekazywanie sprawy do oddziału. Nie pomagacie w ogóle. 

oznacz moderatorów