Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, klient wpisał błędne dane miejsca nadania , wybrał miasto 70km od mnie, w mojej miejscowości są dwa punkty ale nie wiem czy mozna nadac w każdym punkcie, w przypadku InPostu można nadac z każdego paczkomatu w całej Polsce mimo wskazania na konkretny paczkomat w danej miejscowości. Prosze o odpowiedź
@NOEMINIA Podaj numer zamówienia i/lub przesyłki, niech @Allegro_One również i to sprawdzi.
Tu awaria goni awarię.
A00021T797 To numer przesyłki której dotyczy problem. Pilne do rozwiązania @Allegro_One
@NOEMINIA etykieta jest już usunięta i możesz ponownie ją wygenerować wybierając taki automat paczkowy z którego możesz nadać przesyłkę.
Pytanie do sposobu wysyłki, kupujący wybrał sposób dostawy allegroOneBox w moje miejscowosci nie ma automatu AllegroOneBox najbliższy automat mam 70 km ode mnie.
Czy taka paczę mogę nadać w Allegr One Punkt np w Furgonetce ?
@Kazimierz_INB Możesz.
@Kazimierz_INB nie, Allegro One Punkt może nie przyjąć tej przesyłki.
Przesyłkę należy nadać w wybranym podczas generowania etykiety Allegro One Box, jeśli nie masz takiego automatu w pobliżu to tej metody dostawy nie powinno być w Twoich ofertach.
la_nika sprawdziłam, niestety należy całkowicie usunąć tę etykietę z allegro one box na allegro one punkt. Bo w moim mieście jest tylko ta forma wysyłki. Dziękuję za pomoc.
Proszę o anulowanie etykiety i zamianę na allegro one punkt lub w ogóle zmienić na inną opcję wysyłki np. inpostem. Kupująca się zgodziła. Rozmawiałam telefonicznie.
@NOEMINIA etykieta już jest usunięta, ale nie mamy możliwości zmiany metody dostawy, aby zrobić to przez Allegro Lokalnie, kupująca powinna jeszcze raz złożyć zamówienie i wybrać inną metodę dostawy. Inne rozwiązanie to nadanie przesyłki poza Allegro Lokalnie (ale wtedy cena dostawy będzie wyższa).
Dzień dobry, mam identyczny problem mieszkam w Opolu, a etykietę do nadania generuje mi na Allegro One Box AL006DOA3 Maja 20 K, 55-200 Oława.
Nie mogę zmienić punktu na Opole, etykiety nie wygenerowałam, doszłam do potwierdź swoje dane i wybierz punkt nadania.
@bertagira Cześć. 🙂 Udostępniłaś metodę wysyłki "Allegro One Box", ale w Twoim mieście (w Opolu) nie ma ani jednego automatu paczkowego Allegro One Box (dlatego na etykiecie widnieje inne miasto). Mapę z dostępnymi automatami znajdziesz tutaj: https://allegro.pl/kampania/one/znajdz-nas
Nie ma możliwości zmiany metody wysyłki, dlatego skontaktuj się z kupującą, wyjaśnij jej sytuację i wystaw ofertę ponownie (tym razem udostępnij metody, które możesz realizować z Opola).
Rozwiązanie jest bardzo proste. Trzeba usunąć OneBox z dostaw i problem będzie rozwiązany i wszyscy z tego będą zadowoleni.
Dzień dobry,
Czy mogę prosić o zmianę punktu nadania w automacie Allegro One Box dla zamówienia A000B6KHL1? Proszę o zmianę na Allegro One Box przy Fryderyka Joliot-Curie 7A, 02-646 Warszawa. Czy istnieje taka możliwość?
Pozdrawiam
@Break1997 bardzo mi przykro, ale nie ma takiej możliwości.