Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.
Proszę również o skasowanie etykiety:
Numer przesyłki: A0022QDD51
Wybrałem zły punkt nadania.
Cześć, @rysiekone. Gotowe, usunęłam etykietę.
Dzień dobry. Mam paczkę do wysłania z Chodzieży. Normalnie mieszkam w Poznaniu. Nie pokazuje mi na mapie żadnego punktu one box mimo, że są. Pokazuje wałcz, Wągrowiec, itd. Ale Chodzieży nie mogę wybrać. Proszę o pomoc.
Cześć, @17Gerald. Mapę automatów Allegro One Box znajdziesz tutaj. Sprawdziłam to i rzeczywiście w Chodzieży nie ma żadnego punktu Allegro One Box, a jedynie Allegro One Punkt. Niestety paczki nie nadasz w Allegro One Punkt.
W tej sytuacji możesz ustalić z kupującym inną metodę dostawy (koszty nadania musicie ustalić między sobą) albo wyjaśnić klientowi tę sytuację i zlecić zwrot środków.
Aby uniknąć tego problemu w przyszłości, edytuj swoje aktywne oferty i wyłącz w nich tę metodę dostawy.
Dziękuję.
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy jak wygeneruję numer nadania, to on jest aktywny tylko dla wybranego przeze mnie one box a, czy mogę nadać w dowolnym one box?
System automatycznie zatwirdzil paczkomat po kupnie w najblizej okolicy zgodnie z adresem a ja chce wyslac w innym mieście bo mnie nie ma akurat w swoim, jak zmieni paczkomat na dowolny?
to jest sprzedaż allegro lokalne
Cześć, @78db78. Usunęłam etykietę. Możesz teraz wygenerować nową, po podaniu właściwego adresu nadania.
zminilem adres kod nadania zostaj stary?
@78db78, nie, po wygenerowaniu nowej etykiety, z nowym adresem, pojawi się inny kod nadania.
jest noa etykieta ale nie ma kodu nadania bez etykity.
nowa
@78db78, kod nadania nowej przesyłki zobaczysz w szczegółach zamówienia, w zakładce Ostatnio sprzedane. W tej samej zakładce możesz pobrać etykietę. Możesz nadać przesyłkę skanując przy automacie kod kreskowy z etykiety.