Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.
@agacoj proszę, możesz ponownie wygenerować ponownie etykietę dla tego zamówienia.
Już załatwione.
@lmarciniak Nie mogę odnaleźć etykiety o takim numerze. Proszę, sprawdź czy jest on poprawny.
Witam, można anulować etykiete A000YN0A15 ?
Nie ma możliwości w allegro lokalnie zrobić tego samodzielnie.
@CzkB Z tego, co widzę, to etykieta została już anulowana.
###
Witam. Również nie zdążyłam nadać paczki na wcześniej wygenerowany adres. Proszę o usunięcie przesyłki: A000YTP060 i wtesy wygeneruje nowa etykiete. Z góry dziękuję i pozdrawiam
Proszę o usunięcie etykiety z zamówienia, ponieważ został wybrany zły punkt nadania
@yummi182 usunęłam już tę etykietę, więc możesz wygenerować nową.
Witam. Również nie zdążyłam nadać paczki na wcześniej wygenerowany adres. Proszę o usunięcie przesyłki: A000YTP060 i wtesy wygeneruje nowa etykiete. Z góry dziękuję i pozdrawiam
@danaalex usunęłam dla Ciebie tę etykietę. Możesz wygenerować nową.
Witam, czy jest jakaś możliwość zmiany miejsca nadania przesyłki One Box? Pierwszy raz nadaję w ten sposób paczkę i nie przypuszczałem że będę musiał wybierać miejsce nadania przesyłki. Kod paczki A000Z1O550.
Z góry dziękuję za pomoc
@art-era przykro mi, ale nie mam możliwości zmiany miejsca nadania. Mogę jedynie usunąć dla Ciebie starą etykietę i wtedy będziesz mógł wygenerować sobie nową. Daj znać, czy to zrobić?
Tak, poproszę o usunięcie starej etykiety.
Bardzo dziękuję
@art-era usunęłam starą etykietę 🙂
Dzień dobry,
czy można prosić o usunięcie starej etykiety do:
Niestety musiałem przeklikać potwierdzenie wyboru miejsca nadania.
Z góry dziękuję za pomoc 🙂
Dzień dobry @Ponderabil! Proszę, możesz ponownie wygenerować etykietę.
Dzień dobry,
Proszę o anulowanie etykiety nadawczej dla allegro lokalnie dla etykiety: 1CB6AB24
Powód: błąd wyboru paczkomatu nadawczego.
@piteros-p4 Czy to na pewno poprawny numer? Podaj proszę jeszcze numer transakcji.