Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.
@deadalive_84 Czy możesz podać numer przesyłki, zaczynający się od "A"? Po wskazanym wyżej kodzie nie jestem w stanie odnaleźć zamówienia.
Dzień Dobry, chciałbym zmienić punkt nadania przesyłki lub anulować etykietę - przez pomyłkę wybrałem punkt w innym miejscu oddalony o 50 km od miejsca w którym aktualnie przebywam.
A0011NEDV7
@Mr_Bator Anulowałam etykietę. Teraz możesz wygenerować nową.
Czy można nadawać do One Box z One Punkt?
@adalo2 Jeśli chodzi o przesyłkę z Allegro.pl, to tak, ale z wyłączeniem opcji dostawy dzisiaj.
Dzień dobry,
proszę o anulowanie ostatniej wygenerowanej etykiety allegro one box
pozdrawiam
@TOIPKER Proszę, napisz, o które zamówienie chodzi.
o zamowienie schritte international 2A1.2 tylko ono jest do nadania
kod etykiety 213A2226
Cześć, @TOIPKER. Gotowe 🙂
Dziekuje
błędny paczkomat
Cześć, @gonia1501. Gotowe 🙂
Dzień dobry. Czy mogę prosić o anulowanie etykiety przesyłki 24609C32 chcę wybrać inny allegro one box. Z góry dziękuję za pomoc.
@lanczer Niestety na podstawie podanego numeru nie jestem w stanie odnaleźć etykiety. Możesz mi podać numer tego zamówienia?
Niestety nadałem bez etykiety. Oferta: f6d2454c-2c8e-4090-8f18-ac43936501b8
@lanczer Usunęłam błędną etykietę. Możesz teraz wygenerować nową.
Dzień dobry,
Prosiłbym o anulowanie etykiety, która została wygenerowana w allegro lokalnie, kod nadania: 240C9094. Chciałbym zmienić punkt nadania.
Dziekuję.
Pozdrawiam
@kevcio23 Proszę, podaj numer przesyłki. Po kodzie nie jestem w stanie znaleźć zamówienia.
Punkt nadania Allegro One Box znajduje się dalego od mojego miejsca zamieszkania. Czy można zmienić punkt nadania? Kod nadania 235AB792 @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_