Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.
Dziekuje
błędny paczkomat
Cześć, @gonia1501. Gotowe 🙂
Dzień dobry. Czy mogę prosić o anulowanie etykiety przesyłki 24609C32 chcę wybrać inny allegro one box. Z góry dziękuję za pomoc.
Niestety nadałem bez etykiety. Oferta: f6d2454c-2c8e-4090-8f18-ac43936501b8
Dzień dobry,
Prosiłbym o anulowanie etykiety, która została wygenerowana w allegro lokalnie, kod nadania: 240C9094. Chciałbym zmienić punkt nadania.
Dziekuję.
Pozdrawiam
Punkt nadania Allegro One Box znajduje się dalego od mojego miejsca zamieszkania. Czy można zmienić punkt nadania? Kod nadania 235AB792 @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:74137147 sprzedaż na Lokalnie ? to nadasz tylko w automatach, więc jak masz bliżej punkt to nic z tego nie przyjmą Ci paczki 😞
Mieszkam w Nowej Soli...a punkt nadania mi wyskoczyło w Lubinie
@Client:74137147 prawdopodobnie to najbliższy zielony automat 😄
@Client:74137147 Podaj proszę numer zamówienia, o które chodzi.
Sprzedałam zabawkę na Allegro Lokalnie. Czy mogę pani podpowiedzieć gdzie mam szukać numer zamówienia?
@Client:74137147 gotowe! Możesz ponownie wygenerować etykietę dla tej przesyłki i wybrać inny automat paczkowy do nadania.
Prośba o usunięcie etykiety i zmiany nadania paczkomatu one box,
@robomantek Proszę bardzo, gotowe!
Dziękuję serdecznie
ja też poproszę o reset etykiety one box