Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.
Dziękuję,
Chociaż jak chcę wystawić podobne ogłoszenie to podstawie mój Allegro One Box tuż obok.
Zatem czy jest jakakolwiek możliwość edycji tego paczkomatu (inne InPost też będzie ok)?
@Pwel_E32 Allegro One Box a Paczkomat InPost to dwa różne urządzenia, bo związane z dwiema różnymi metodami dostawy.
Paczki InPost nie nadasz w Allegro One Boxie, a paczki Allegro One Box nie nadasz w Paczkomacie InPost.
Możesz zmienić Paczkomat dla metody Allegro Paczkomaty InPost, ale tylko na Paczkomat InPostowy.
Poza tym, w przypadku metody Allegro Paczkomaty InPost paczkę możesz nadać w dowolnym Paczkomacie InPost (nawet jeśli podczas nadawania wybierzesz inny).
Dziękuję. Czyli rozumiem że mogę nadać paczkę w innym paczkomacie InPost niż ten paczkomat InPost wydrukowany na etykiecie, więc jest ok.
Bardzo dziękuję za pomoc, pozdrawiam
Dzień dobry, mogę prosić jeszcze raz o usunięcie etykiety? Niestety jest w niej błąd, z góry dziękuję i przepraszam za zamieszanie.
@Pwel_E32 Przepraszam, że czekałeś na odpowiedź. Etykieta została anulowana, wygeneruj ją ponownie i w formularzu upewnij się, że wszystkie dane wprowadzone są poprawnie.
Dziękuję pięknie, niestety nie mogę wygenerować etykiety, mam komunikat: "Ups..., mamy problem! Błąd jest po naszej stronie. Daj nam chwilę". Mam nadzieję, że niedługo będę mógł wygenerować etykietę. Pozdrawiam
@Pwel_E32 Od 9:00 trwa awaria InPost. Musisz poczekać, aż Przewoźnik usunie usterkę i wtedy będziesz mógł wygenerować etykietę. 🙂
czy ja tez moge prosic o usuniecie?
@Coin_777 Proszę, wskaż, o którą przesyłkę chodzi.
1C052872
@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Witam, potrzebuję wysłać paczkę o kodzie nadania 206834C3 ale wybrany punkt nie jest nawet w mojej okolicy, czy mogę prosić o usunięcie tego kodu abym mógł wybrać odpowiedni One box?
@Agnarius Proszę, podaj numer przesyłki.
206834C3
@Agnarius na przyszłość ten kod nie jest numerem przesyłki 🙂 A000QTZXP6 to jest numer przesyłki. Anulowałam tę etykietę, możesz ponownie ją wygenerować.
Witam czy mogę prosic o to samo numer paczki to 2672ACB4 na allegro lokalnie
Poproszę o pomoc w tym samym temacie wybrałem nieodpowiedni automat...
@Adrian1986-A2 proszę! Możesz ponownie wygenerować etykietę.
Mam ten sam problem. Czy mogę prosić o pomoc ze zmianą punktu nadania?
@Client:34118601 Proszę, możesz ponownie wygenerować etykietę dla zamówienia.