Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.
Chcę wysłać paczkę do klienta, ale podczas generowania etykiety okazało się, że mus nadać paczke w Szczecinie, a jestem w m. PłockNiewiem jak to zmienićczy mogę ktoś to usunąć Numer przesyłki A001IQG9F9
Witam,
Chciałbym poprosić o usunięcie etykiety z mojego zamówienia od kupującego, ponieważ wygenerowało mi na stary adres, a teraz mieszkam w innym miejscu i nawet nie wiedziałem, że to się automatycznie przypisuje. Pozdrawiam
@Client:110015438 podaj proszę numer zamówienia, którego to dotyczy. Jeśli jesteś sprzedającym, a transakcja była na Allegro Lokalnie, to poproszę o login konta, z którego sprzedałeś zamówienie o którym piszesz.
Witam,
Z tego konta sprzedawałem, to jest nr przesyłki A000BMAU85 i tam jest wysyłka z Krakowa, w którym nie mieszkam od jakiegoś czasu, kupiona przez użytkownika spa
@Tojus2 okej, możesz wygenerować etykietę ponownie wybierając bliższy automat paczkowy do nadania.
Mogę prosić również o anulowanie etykiety. Wybrało mi paczkomat OneBox daleko od miejsca w którym aktualnie przebywam.
Zamówienie z 13.01.2024 godz. 21:11
@atenawroc bardzo proszę, anulowałam tę etykietę, więc możesz wygenerować nową.
Bardzo proszę o pomoc z tym samym problemem. Mi również wybrało paczkomat OneBox mocno oddalony od miejsca, gdzie obecnie się znajduję. Pozdrawiam
@Client:110918258 Usunęłam etykietę. Możesz teraz wygenerować poprawną.
Dzień Dobry, mam ten sam problem. W pośpiechu wygenerowałem etykietę z punktem nadania w starym miejscu zamieszkania. Prosiłbym o pomoc w usunięciu tego punktu, zebym mogl wpisac poprawny, z gory dziękuję i Pozdrawiam 🙂
@allegrouserRav Rozumiem, usunęłam również Twoją etykietę.
Hej, mam podobny problem, co pozostałe osoby. Paczka została nadana z paczkomatu Allegro One Box, który jest daleko od najbliższych paczkomatów.
Dziękuję za pomoc 🙂
@Anakin93 czy mam anulować dla Ciebie tę etykietę?
Tak, bardzo by mi to pomogło. Dziękuję
@Anakin93 bardzo proszę, usunęłam już tę etykietę, więc możesz wygenerować nową.
Dzień dobry, mogę prosić o usunięcie etykiety z źle wybranym punktem nadania?
Dzień dobry @Client:113973349! Proszę, możesz wygenerować ponownie etykietę. Przesyłkę metodą Allegro One Box można nadać tylko w automacie paczkowym.
Dzień dobry,
mógłbym prosić o usunięcie wygenerowanej etykiety Allegro One Box, bym mógł wybrać odpowiednie mi miejsce. Mój numer przesyłki: A000FP4A49 i kod nadania 1996CA23. Z góry dziękuję
@MroQene Proszę bardzo, gotowe. 🙂
Czy mogę prosić o anulowanie kodu nadania (bo etykiety nie pobrałem) w Allegro One Box, abym mógł zmienić paczkomat nadawczy (ale również w systemie One Box - w razie czego podaję, że chciałem wskazać na sobotę paczkomat One Box w Mosinie). Jest mi to potrzebne z powodów sobotnio-transportowych.
https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/transakcja/752ec36c-1072-4a3c-bb1d-6fd6edaab87c
Dotychczasowy kod nadania to: 1A7615C6