Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.
Ok! juz jest widoczne!@ dzieki! zmienilam!! THX
Dzień dobry, czy również mogę prosić o pomoc w takiej samej sytuacji? Błędnie wybrałem paczkomat do nadania, wybrało mi najbliższy paczkomat na ulicy gdzie już tam nie mieszkam.
@tomas_bak Usunęłam etykietę. Możesz teraz wygenerować nową.
Super i dziękuję!
Czy też mógłbym prosić o to samo
@Client:63924332 Którego zamówienia dotyczy Twoja prośba?
Dzień dobry, mogę poprosić o usunięcie etykiety? Nie zauważyłem że punkt nadania na innym końcu miasta ode mnie
Dzień dobry @digi_shop! Gotowe, możesz ponownie wygenerować etykietę i wybrać bliższy Allegro One Box 🙂
Dziękuję!
Witam. Sprzedałam przedmiot. Osoba kupującą wybrała sposób dostawy Allegro One Box. Przypisało mi automatycznie wybór w Tarnowie jakieś 200km od mojego miejsca. Nigdzie indziej na mapie nie pokazuje miejsc nadania tylko Tarnów. Nie mogę również zwrócić pieniędzy kupującemu aby anulować zamówienie. Co robić?
@Pinki241 jeśli masz bliżej Allegro One Box (musi to być automat paczkowy, nie Allegro One Punkt) możesz wygenerować etykietę i podać inny automat nadawczy.
Środki za tą sprzedaż zostały już wypłacone na Twoje konto, więc jedyny sposób, aby zwrócić wpłatę kupującemu to poprosić go o podanie numeru konta.
Witam, mam taki sam problem, czy mogę prosić o usunięcie starej etykiety i możliwość wygenerowania nowej ?
@Client:89037500 proszę! Możesz ponownie wygenerować etykietę.
witam. Proszę o usunięcie etykiety allegro one box, miasto inne :). Numer przesyłki: A0016VKB14
Login tak jak powyżej (allegro lokalnie)z góry dziękuję.
@Wynalazca_2005 proszę! Możesz ponownie wygenerować etykietę. 😊
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Witam, bardzo proszę o pomoc w tej samej sprawie, przypisał mi się błędny paczkomat, proszę o usunięcie starej etykiety. Wygeneruję nową. Dziękuje i Pozdrawiam!
Cześć, @Client:126107617. Gotowe - anulowałam etykietę.
Witam,
Chciałbym poprosić o usunięcie etykiety z mojego zamówienia od kupującego, ponieważ wygenerowało mi na stary adres, a teraz mieszkam w innym miejscu i nawet nie wiedziałem, że to się automatycznie przypisuje. Pozdrawiam
@Client:110015438 podaj proszę numer zamówienia, którego to dotyczy. Jeśli jesteś sprzedającym, a transakcja była na Allegro Lokalnie, to poproszę o login konta, z którego sprzedałeś zamówienie o którym piszesz.
Witam,
Z tego konta sprzedawałem, to jest nr przesyłki A000BMAU85 i tam jest wysyłka z Krakowa, w którym nie mieszkam od jakiegoś czasu, kupiona przez użytkownika spa