Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.
@wermi do drugiego zamówienia etykieta nie została wygenerowana, pierwszą usunęłam. Nie mam możliwości usuwania przesyłek, tylko etykiety. Jeśli nie nadasz przesyłki, żadna opłata nie zostanie naliczona.
Można również usunąć moje? Punkt nadania oddalony ode mnie o 100 km
Numer: 2BA909C5
Można prosić o anulowanie etykiety 2C684CA2 w celu zmiany punktu nadania który jest oddalony o 20 km @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@kreski6 anulowałam etykietę, możesz teraz wybrać inny Allegro One Box. 😊
Sprzedałem produkt i ustawiło mi adres nadania jako docelowy odbiorcy - proszę o możliwość zmiany adresu nadania @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ z góry dziękuję za pomoc.
Ewentualnie podpowiedź co mogę zrobić aby od nowa wygenerować możliwość nadania.
@geshuallegro usunęłam już tą etykietę, więc możesz wygenerować nową, z poprawnym adresem.
Bardzo mocno dziękuję za pomoc w rozwiązaniu problemu. Dużo zdrowia i radości.
@geshuallegro dziękuję i Tobie również, wszystkiego wspaniałego! 🙂
dzien dobry
czy moge prosic o zmiane paczkomatu allegro box? Zostal on przypisany z automatu i nie mam mozliwosci zmiany. Ewentualnie prosze o info czy moge nadac w jakimkolwiek allegro one box nezeli odbiora sie nie zmienia?
Sprzedałam produkt allegro lokalnie i ustawiło mi adres nadania inny niz moge nadac paczke.- proszę o możliwość zmiany adresu nadania @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ z góry dziękuję za pomoc.
Ewentualnie podpowiedź co mogę zrobić aby od nowa wygenerować możliwość nadania.
@haappyy7 proszę! Możesz ponownie wygenerować etykietę i wybrać inny automat, w którym nadasz przesyłkę.
dziękuję ❤️
Można prosić o anulowanie etykiety 2C4A4620? Już nie mieszkam we Wrocławiu 😥
@Client:48677025 proszę! Możesz ponownie wygenerować etykietę i wybrać inny automat do nadania przesyłki.
Bardzo dziękuję!