anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera

MAMY ROZWIĄZANIE!
Bikeshop_pl
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry.
Klient zamówił dostawę Allegro One Box, One Kurier, natomiast nasz kod pocztowy jako nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera.
Mamy włączony Program dostaw Allegro Delivery w cenniku dostaw obejmujący przewoźnika UPS lub DPD dostawa do One Punkt i One Box oraz One Kurier (własny kurier Allegro) dostawa do One Punkt i One Box, pod drzwi.
W jaki sposób na przyszłość wyłączyć z cennika dostaw One Kurier (własny kurier Allegro) dostawa do One Punkt i One Box, pod drzwi skoro naszego adresu nie obsługuje One Kurier?

Pozdrawiam
Jarek

oznacz moderatorów
17 ODPOWIEDZI 17
kostas11
#21 Demiurg#

@Bikeshop_pl napisać do Allegro, usuną Ci One kuriera skoro jesteś po za rejonem działania 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć @Bikeshop_pl. Proszę, podaj kod pocztowy miejscowości, z której nadajesz zamówienia.  

oznacz moderatorów
Bikeshop_pl
#8 Zapaleniec#

64-100

oznacz moderatorów
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@Bikeshop_pl, przekażę Twoje konto do wyłączenia z usługi Allegro One. Daj znać, czy dotyczy to tylko jednego konta? 

oznacz moderatorów
Bikeshop_pl
#8 Zapaleniec#

Dotyczy to również drugiego naszego konta Login24_pl i wszystkich usług w Program dostaw Allegro Delivery, w których paczki odbiera od nadawcy kurier własny Allegro. 

Nie za bardzo rozumiem jednak, dlaczego na jednym koncie (Login24_pl) widzę możliwość włączania i wyłączania kuriera Allegro

Zrzut ekranu 2024-08-09 154854.png

Natomiast na drugim nie (Bikeshop_pl)

Zrzut ekranu 2024-08-09 155438.png

oznacz moderatorów
Bikeshop_pl
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry.

Czy usługi zostały wyłączone? Nadal otrzymujemy zamówienia z Allegro One Kurier!

Pozdrawiam
Jarek

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry! @Bikeshop_pl Przepraszam, że czekałeś na odpowiedź. Dopytuję, dlaczego jeszcze nie masz możliwości wyłączenia dostaw Allegro One Kurier na koncie, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów
Bikeshop_pl
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry.

Nadal otrzymujemy zamówienia z Allegro One Kurier!

Pozdrawiam
Jarek

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry @Bikeshop_pl! Bardzo Cię przepraszam, dopytuję co się dzieje. 
Bardzo proszę, abyś dzisiaj po g. 13 sprawdził, czy nie masz możliwości wyłączenia Allegro One Kuriera w ramach Allegro Delivery. Zgłosiłam już prośbę o pilne wyłączenie tej metody na Twoim koncie, ale jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi. 

Monika
   Moderatorka

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Bikeshop_pl czy mogę poprosić Cię o potwierdzenie, czy masz już możliwość wyłączenia Allegro One Kurier w ramach Allegro Delivery? 

Monika
   Moderatorka

oznacz moderatorów
Bikeshop_pl
#8 Zapaleniec#

Tak, działa. Dziękuję.

oznacz moderatorów
greenlo_lab
#7 Wielbiciel#

Czy ja mogę również prosić o wyłączenie usługi Allegro one kurier? Kod to 59-220. 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@greenlo_lab w przypadku Legnicy, Kurier Allegro One, mimo że nie jest to widoczne na stronie, odbiera paczki. 

Monika
   Moderatorka

oznacz moderatorów
AH2272
#7 Wielbiciel#

Proszę o wyłączenie usługi Allegro one kurier, kod pocztowy nadawcy 56-120 znajduje się poza obszarem One Kuriera

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@AH2272 Skierowałam konto, z którego piszesz do wykluczenia z metody One Kurier. 

Wiktoria
   Moderatorka

oznacz moderatorów
AH2272
#7 Wielbiciel#

Dziękuje

oznacz moderatorów