anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Od kilku dni kurier nie odbiera paczek z paczkomatu One Box Allegro

sklepbobinio
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,

we wtorek 26.03.2024 przed godz. 8 rano nadawałam w zielonym paczkomacie Allegro 2 paczki o nr Allegro A000IU9MT7 i Allegro A000IU9YO3. Pierwsza z paczek według raportu Allegro ma status nadania dopiero 27.03 o 22.35, natomiast druga przesyłka ma status BRAK jakby w ogóle nie została nadana, przy czym w szczegółach historii paczki widnieje informacja o nadaniu jej 26.03 o 7.54 rano. 

Codziennie spada mi procent dostarczonych paczek w terminie, (ponieważ Allegro traktuje tą paczkę jako nie nadaną a ona leży sobie spokojnie w paczkomacie ) co nie jest przecież moją winą, ponieważ ja te paczki przekazałam do paczkomatu!!!

Za chwilę skończy się to negatywem a Allegro jak zwykle się tym nie zainteresuje, że sprzedający przez ich błędy tracą klientów!!!

Pisałam już w tej sprawie bezpośrednio do Allegro ale nie dostałam do tej chwili żadnej odpowiedzi!!!

Bardzo proszę o interwencję w tej sprawie.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

mdrogeria
#21 Demiurg#

Bez tytułu.png

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@sklepbobinio Przepraszam za tę sytuację w imieniu całego zespołu! Skierowałam zamówienia do usunięcia.

Wiktoria
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

sklepbobinio
#7 Wielbiciel#

Czyli mam rozumieć, że te dwie przesyłki będą usunięte z raportu i nie będą obniżać mi jakości sprzedaży?

A co z paczką, która od kilku dni leży w paczkomacie? Kiedy zostanie dostarczona do klienta?

Całkowicie jest dla mnie nie pojęte to, że kurier przyjeżdża pod paczkomat i nie wyjmuje wszystkich paczek, tylko losowe. Przecież klient nie może czekać w nieskończoność aż dostanie zamówiony towar.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@sklepbobinio Tak, usunęliśmy oba zamówienia z jakości sprzedaży, więc nie będą liczone w Twoich statystykach. Sprawdziłam te paczki i A000IU9MT7 jest już doręczona, natomiast A000IU9YO3 jest jeszcze w drodze, ale kurier wyciągnął ją z automatu, więc jej transport jest w trakcie. 

Ola
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów